Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Som nestastna

Príspevok v téme: Som nestastna
Somnestastnaa

Dobrý deň,
som nešťastná, možno to nikoho nezaujíma ale posledné dva roky, od kedy som nastúpila na výšku sa encítim tak ako kedysi.. Minimálne tri krát do týždňa sa z ničoho nič rozplačem a rozmýšľam nad mojím životom: Prečo som si vybrala takú školu, ktorá ma nebaví, Prečo som z nej neodišla.. Prečo toto a tamto .. a tak dalej.. Možno nie som ediná s týmto prblémom, ale chcem ho riešiť.. preto občas ked mám čas robím veci ktoré milujem, :
Milujem mojich dvoch psíkov, a prechádzky s nimi,
milujem hudbu, tanec (vždy ked si ju pustím predstavujem si ako sa niekde odviažem a poriadne si zatanujem :)
milujem kreslenie, pri tom zabúdam na problémy,
milujem prechádzky v prírode,
najviac čudné je, že a rada rozprávam sama so sebou, asi preto že vlastne nemam ani velmi kamarátov a veľmi mi chýba najlepšia kamoška, ktorú som nikdy nemala.. Od kedy mám priateľa ja,, a moje kamošky tých svojich, , vzťahy stroskotali.. U mna by to problem nebol , ale oni sú tak zamilované,že nemôžu ísť vonku alebo neviem ..
A škola, to sa nevyjadrujem. Tá toho u mňa zničila najviac :( ..
Takže neprosím o radu , len som sa potrebovala vypísať, lebo o tomto som sa napríklad s priateľom ešte nerozprávala, určite by si pomyslel, že som nešťastná z neho, vo vzťahu a to nechcem..
Majte krásny deň.

poradim38

Boze vy mate logiku..... tak asi ked nevies po strednej na aku skolu ist tak sa na to radsej vykaslem a za ten cas sa rozmyslim....... len v tejto dobe su decka sproste strasne ked si napriklad vyberu strednu skolu..... 80% si vybere gympel preto, lebo sa nevedia rozhodnut co budu v zivote robit...- mne to pride ako neschopnost rodicov ze nevedu svoje deti k nicomu, ale radsej to neriesia a nehaju decko nech si samo vyberie... samozrejme vyjde gympel, decko musi ist na vysoku lebo nenajde zamestnanie, vtedy tiez este nevie, co by take mohlo v zivote robit a preto to dopada presne takto, ze potom to mlady nezvladnu, lebo ich skola nebavi, museli ist na nu z donutenia aby si nasli vobec nejaku slusnu pracu (aj ked nie vzdy je to pravidlom), maju depresie, su ufnukany ze je toho na nich vela ale nic pritom nespravia s tym...... toto je iba blbe stazovanie sa..... skratka nebavi ta ta skola???? Co tam este robis???? Nerob si ziadnu bakalarku, cim skorej odides, tym sa ti bude lepsie zit...... teda ak nemas gympel ako skoro 90% ludi, potom to mas tazsie lebo na vysoku budes musiet ist tak ci tak........ zacni nieco robit.,.....

mate59

Prečo si išla na školu,ktorá ťa nebaví?Máš už dva roky,ukonči ju bakalárskym štúdiom a choď pracovať.Budeš šťasná a bez depresií.