Milujem šoférovanie

NeviemSiPomoct

Simiona, ludia nehovoria o niekom kto ich nezaujima :) ked maju neustalu potrebu ta riesit tak ich zaujimas a tym padom neziju svoj zivot ale tvoj- ked maju potrebu riesit kazdy tvoj krok. Mala by si sa nad nimi pousmiat a robit to co chces robit :)

GOING

Novým autom by si mohla parkovať na inej ulici, to by nebol problém.
Skús si ich jednoducho nevšímať, potom máš nimi zaťaženú hlavu/myseľ a neriešiť ich akí sú.
Je to ich problém, že nevedia v hlave spracovať keď máš novú vec.
Ja si to naopak užívam a sledujem ako okolie reaguje na moje pozitívne zmeny.
Spúšťa to v nich samonasierací proces. Je to ich problém, každý máme svoj život a vlastnú cestu.

Skús ich brať takých akí sú. Pokiaľ prejdú svojim vývojom na iný level/úroveň.
Predsa kvôli nim nepadneš nižšie keď je ich v kolektíve väčšina
a myslia si podľa seba, že sú etalón správania/chovania.

Nik ich teba hodnotiť nežiadal, tak nech sa zaoberajú sami sebou. Alebo sú takí dokonalí.

simiona

Going, to by nebolo zle.

Neviemsipomôcť, keď nad tým všetkým uvažujem, najviac by som sa bála toho, chodiť s autom denne do práce a tam vidieť tie tváre, hlavne ženy, ako ma sledujú, že mám podľa nich nové auto alebo ako zaparkujem. Každého, kto zrazu príde na aute, hodnotia, ako parkuje a odkiaľ nabral peniaze na auto.

Na mňa majú blbé narážky len keď prídem v novom tričku alebo nohaviciach do práce.

Prevažne ženský kolektív. Vlastne hodnotia všetko, čo jem, ako vyzerám, že som veľmi chudá, že mi mali doma dávať B12, veľmi bledá, prečo som sa raz dala ostrihať na krátko, prečo sa ku mne ozval ten novy pracovník, prečo nie som vydatá, prečo nemám frajera, prečo, prečo?

A stále sa sťažujú, na manžela, na deti, koľko toho majú doma veľa, koľko toho urobili. Ako keby pred sebou súťažili, ktorá sa doma viac zničila, ktorá viac upratuje a varí. Raz som sa takto jednej opýtala, na čo sa potom vydávala. A či jej doma nemôže pomôcť manžel a 17, 16 a 11 ročné deti. Len na mňa zazrela, ale nenepovedala.

Už mi to ide riadne na nervy. Občas sa cítim ako vymytá a nedokážem prísť na to, kde vlastne robia zmiešané kolektívy? V čisto mužskom kolektíve si neviem predstaviť robiť?

fuscall

aj ja. S manželom sme si teraz kupili nové mestske bicykle tak sa chodime pravidelne ,,venčit,, do mesta, dáme si tam mzrzlinu, prejdeme si okolie a zase domov. Spalime par kalorii a sme spokojní. Teraz letia takeho mestke bicykle a tieto máme www.cyklospeciality.sk ja mam ružový a manžel modry :)

Ehmo

Neviemsipomoct, len pre tvoju informaciu, ked robil Cesmad pred 2 rokmi prieskum medzi vodicmi, tak 90% ludi s vodicakom sk b, prehlasilo, ze su dobri a nadpriemerni vodici....
Z toho vznika vela buraciek....

NeviemSiPomoct

Simiona vsetky tie "problemy" sa daju zvladnut a zlepsit :) parkovat ani ja neviem iba predkom a aj to len tak tak. Vsetko je len v tvojej hlave a da sa to zmenit :) ked sa prestanes bat hned ti to pojde. Ja som v autoskole jazdila ako totalny idiot, povedali mi tam ze skusky nedam a dnes si myslim si jazdim dobre.

A osobneho sofera by som kludne robila aj zadarmo :D len by si benzin musela platit :D

simiona

Závidím autorke, že ju baví šoférovať.

Ja naopak neznášam šoférovať. Ani som nedokončila vodičak, lebo ma to nebavilo. Sú situácie, keď by sa mi vodičak zišiel, ale prevláda strach z toho, že ma budú pozorovať iní ľudia ako parkujem, že nenájdem parkovacie miesto a budem hodiny krúžiť dookola, že zablúdim na neznámych cestách a dôjde mi benzín, že mi zdochne motor na križovatke, že sa nestihnem vyhnúť kaskadérom na cestách.

Ešteže poznám plno ľudí, ktorí sa bijú o to, aby mohli šoférovať.