Dobry den, uz tomu bude rok čo mam vodičak. Hrozne ma bavi soferovat ale musim sa krotit kvoli benzinu. Ale neviem si pomoct mam pocit ze to prerasta do zavislosti. Ked den nesoferujem, zacne mi to chybat. Myslite ze to je normalne ? Kebyze je benzin zadarmo tak ma nikto nikdy nevytiahne z auta.
Milujem šoférovanie
To nevadí, šoféruj hoci čo.
Ja si myslím, že ženy jazdia opatrnejšie.
Nemajú také veľké EGO/JEB. ako niektorí muži, ktorí potrebujú mať 4tonové vulgárne krabice (HAMMER) lebo sú vnútorne krpatí a potom im berú preto vodičáky skupiny B (do 3,5t).
Som dievca a mam 19 tak najprv vysoká a potom uvidim. Robim inak kurierku, dovazam pizzu ale bohvieako sa nenajazdim vsetko je tu blizko. Laka ma spravit si casom vodicak na autobus ale tuto u nas som zenu "autobusarku" este nevidela
Rozvazaj pizzu,alebo kurier
Neboj vsetkych chlapov najprv soferovanie bavilo. Po 5-10rokoch vlastnenia vodicskeho opravnenia uz je to nuda.
co nejdes robit taxikara? soferoval by si cely den alebo noc a este aj za cudzie peniaze :D
prenajmi si dodavku a daj si inzerat ze odvezies niekoho. Pozri sa napr sem:
ked ta to po polroku prestane bavit tak vratis dodavku a je to vybavene.
tak treba sa tomu venovať :)
Pozri
Karavan
Ale na druhej strane zadavatel pise o tom, ze ak by sa dalo, tak by z auta ani nevychadzal. To by majitelovi taxisluzby aj vyhovovalo.-)))))