Mam priatelku, ma 27 rokov a vazi 45 kg. Ja mam 30 rokov. Je velmi pekna do tvare aj inteligentna, vieme si strasne krasne pokecat, ale mam problem s tym, ze ked sa vyzlecie, pride mi ako 12-rocne dievca a mam velky problem mat s nou sex, lebo sa citim ako pedofil. Stracam erekciu a neviem sa urobit, preto s nou coraz menej spavam. Ked je oblecena, nevnimam to tak. Viete mi nejako poradit?
Nechce pribrat, paci sa takto sama sebe, je so sebou spokojna, mimochodom je vegetarianka.
Priatelka vyzera ako dievcatko
Preco by mal byt magor?? Nie kazdeho sexualne vzrusuju hrkajuce kostry, bohuzial nastal problem srdce mozog no, klasika. Srdcu sa rozkazat neda, ono sa nezamiluje do tela, ale do duse. Horsie s mozgom, alebo sexualnou pritazlivostou a nahorsie ked si tieto dve veci protirecia. Bohuzial, bud tvoja partnerka priberie, nech ma aspon trocha zenske tvary, alebo vam to nepojde. Predsa si nebudes cely zivot predstavovat niekoho ineho, len preto aby sa ti vobec postavil. Krute, ale je to tak.
Aku ma vysku?
Mozno trpi anorexiou ak odmieta jest
Ivanus, ved ja ju praveze milujem, len ten sex s nou neviem mat, ale mne je s nou tak dobre, ze by som sa bez toho kludne obisiel, len ona sa pyta, ze ci sa nieco deje, lebo ho chce. Ja si neviem predstavit zivot bez nej. Vsetko na svete by som pre nu urobil. Len neviem, ci mam skusit nejakeho sexuologa alebo co. O to mi ide.
Maqť tak tvoje problémy
Tak si najdi tuci bombu ty magor mam nervy na takych degesov a ju nechaj takemu co ju bude milovat taku aka je