Mam priatelku, ma 27 rokov a vazi 45 kg. Ja mam 30 rokov. Je velmi pekna do tvare aj inteligentna, vieme si strasne krasne pokecat, ale mam problem s tym, ze ked sa vyzlecie, pride mi ako 12-rocne dievca a mam velky problem mat s nou sex, lebo sa citim ako pedofil. Stracam erekciu a neviem sa urobit, preto s nou coraz menej spavam. Ked je oblecena, nevnimam to tak. Viete mi nejako poradit?
Nechce pribrat, paci sa takto sama sebe, je so sebou spokojna, mimochodom je vegetarianka.
Priatelka vyzera ako dievcatko
Takze vyslovene len kvoli zadku ti pride ako dievcatko? Ale ved krasny zadok okruhly sa da vysportovat! Samozrejme, clovek musi tomu prisposobit aj stravu a nastudovat si, ako sa zadok buduje...ale da sa to. Ak ide len o zadok, je to sice na dlhu trat ale mohla by to zvladnut. V takychto pripadok vzdy radim, aby par zacal makat spolu. V posilke, lebo doma si zadok nevybudujes. Poznam aj vegetarianky, co maju zdravo vyzerajuce postavy aj zadocek gulaty (ale nie obrasteny tukom), takze aj pre vegosky sa da zostavit plan stravy plus trening. Navrhni jej to. Ale povedz presne co je vo veci aby vedela preco to ma robit. Nie ze podme spolu cvicit a ona si bude nebodaj mysliet, ze jej treba chudnut. Lebo u mnohych ludi znamena cvicenie chudnutie. A to je taka blbost, ze az. Na svoju vysku jej chyba dobrych 12 kg....Az jej vysvetlis, preco mas pri sexe problem a ake je mozne riesenie, napis nam, ako reagovala :)
Opytko, s tým sexuológom ešte chvíľu počkaj.
Priberať sa nebude, to je jasné, kým to ona nebude chcieť. A pokiaľ sa dobre cíti takto, tak priberať len kvôli tvojmu libidu by bolo nefér, najmä ak, ako hovoríš, ju ľúbiš tak či tak.
Skús to z jednoduchšej cesty. Vravíš, že si sa do nej zaľúbil, keď si na sex s ňou ešte ani nepomýšľal. Oblečená ti pripadá príťažlivejšia? Keby mala oblečené trebárs dlhé šaty, nie vyzývavé, ale proste také ženské? Vyskúšaj to. Povedz, že ťa vzrušuje, keď má niečo na sebe, nie sexi bielizeň (lebo potom by si sa IMHO ešte dupľom cítil ako úchylák), ale proste šaty, sukňu a pod. Mnoho párov vzrušuje, keď partner nie je celkom vyzlečený, ako keby proste niečo z neho zostalo pod rúškom tajomstva. U teba to zrejme budú skôr tie dievčenské (resp. skôr chlapčenské) boky a zadok tvojej priateľky, resp. celá jej postava. Letné šaty s rozparkom alebo sukňa a pod. by mohli byť celkom dobrou cestou, kde začať.
Držím palce.
Aha, tak prepac za usmernenie, ozaj som to zle pochopila. Tak potom mas zenu, ktora bude priberat len do tych prs a do brucha. A keby aj 300 kg pribrala, bude mat nozicky kost a koza. Poznam aj take baby. Tebe by sa pacilo, keby mala aj zadok a nohy, aj stehna. Lebo prave tie stehna, to je take dost zenske, ked sa na zadku a stehnach trasie slanina zene. Ale tej tvojej sa nebude. Tak neskusajte polohu zozadu, radsej ju teda presvedc na taku misionarsku polohu, ked uz, aby si mal pohlad na pekne prsia a nech nemusis pozerat na zadok a stehna, ked tam je problem a aj bude.
Mnohe Brazilcanky si davaju robit silikonove rite :) To vazne :) K nam to asi este nedorazilo :)
Toho sexuologa vyhladaj v pohode. A pri sexe tu spravnu polohu. Aby ti padal pohlad na tu najkrajsiu a najzenskejsiu cast tela, aku ma a to su pekne vyvinute prsia. Ked pojdete od zadu, zatvorit oci a predstavit si, ako Brazilcanka so silikonovou ritou tancuje sambu :) nie som sexuolog, sorry. Sexuolog da lepsie rady.
Podľa mňa by si si ju mal pokŕmiť, resp. vykŕmiť. Už keď si si ju vybral, tak čo už, že? Už ju len chrániť, ako oko v hlave, resp. ako 150-ty opál v truhlici, isto nie odhadzovať do vody ako s tými šutrami, čo sa dobre kĺžu po hladine, myslím tie meteory, či ako sa tie šutre volajú:-)
Ludia vy ste nepochopili moj problem. Ona ma celkom dobre prsia na tu stihlost - ma 2, ale tak celkovo napr. ked ju chytim za zadok, tak mi to pripada ako keby som mal neplnolete dievca. A v poloha zozadu mi kvoli tomu odide erekcia... Aj ked si ideme niekam sadnut na pivko, tak od nej pytaju obciansky. Sex si uziva, je velmi vasniva, prave preto ho chce, len ja si musim v hlave stale opakovat, kolko ma rokov, aby som sa necitil ako pedofil. Predtym som taku stihlu babu nemal - vzdy to boli stihle baby, ale take normalne stihle a niektore mali aj mensie prsia, ale bolo to ok. Stve ma, ze ju milujem kvoli jej dusi a nie sexu. Najradsej by som sa s nou iba rozpraval, objimal a bozkaval po tej skusenosti v sexe s nou a to mam sex rad. Asi zbehnem k sexuologovi, nech ma nejako usmerni, aby som sa necitil ako pedofil.
To vegetarianstvo s tym nic nema. Osobne poznam mlade dievcata vegetarianky, ktore uz v puberte mali velikanske prsiska, hoci aj boli stihle. A tiez poznam zeny, ktore nemaju takmer ziadne prsia, hoci aj jedli mäso. Rovnako poznam vegetarianky, ktore maju male prsia a aj zeny, ktore jedli mäso a maju velke prsia. Mali to tak proste geneticky dane. Jedenie alebo nejedenie mäsa nema nic spolocne s tym, ci bude mat zena velke prsia. Nechaj ju sa vegetariansky stravovat, ked jej to vyhovuje. Vegetarianstvo nema vplyv na postavu, na velkost a tvar prs a ani na to, ci zena pribera tuk len do zadku alebo len do prs. Na to ma vplyv genetika. To vegetarianstvo moze ovplyvnit nieco ine - niekto sa ako vegetarian celkove lepsie citi, lepsie sa mu citi traviaci system. Niekto citi, ze mu je mäso tazke na travenie, preto sa rozhodne pre vegetarianstvo. Niekto zase pre lasku k zvieratam. Nech uz je to akokolvek, treba nechat vegetariana na pokoji, nech sa stravuje ako chce.
Opytko jasne, ze chces, aby ta pritahovala aj sexualne. Lenze pribrat a pribrat su dve rozdielne veci, vies?
Vo vseobecnosti existuju 3 rozny typy zenskej postavy podla toho, ze ako zena pribera.
PRVY TYP - zena priberie rovnomerne do celeho tela.
DRUHY TYP - zena priberie nesumerne, prevazne do prs a brucha.
TRETI TYP - zena priberie nesumerne, prevazne do zadku a stehien.
Zenska postava je pekna, ked je sumerna a to bez rozdielu pre kazdeho muza. To znamena, ze nieco ako 90 - 60 - 90 su miery ako maju modelky a missky, kazdy po nej pozrie. Je krasna. Zena s mierami 100 - 60 - 80 je tiez krasna, hoci nesumerna. Muzi ju vnimaju ako krasnu prsaticu a ked priberie do tuku, zadok sa jej nezväcsi, ale prsia a brucho sa o dost zväcsia. Nieco ako 70 -70 -70 je asi take, ze ani rici, ani cici, ale v podstate tiez sumerna, kazdy po nej pozrie, chlapi jej radia pribrat, ale moze sa stat, ze ona priberie z 50tich kg na 90, bude mat miery 70, 75, 110. Cize sa jej prsia nezväcsia po pribrati o jediny milimeter, iba ritisko velikanska jej narastie a stehniska, za tucnu a za ritatu ju bude mat kazdy a ani 300 kg pribrat by jej nepomohlo, aby mala co i len o milimeter väcsie prsia. Ta ritata nesumernost je najskaredsi typ postavy. Uplne najhnusnejsi a najodpudivejsi pre vsetkych chlapov.
CHapem, ze ty by si rad videl väcsie prsia predovsetkym na svojej priatelke. Vsak ktory chlap by nie prave to? Ale mohlo by sa stat, ze ona priberie len do zadku a nic z tych prs nebude, ze ine ako plastika ich nezväcsi. Ty nepoznas jej typ postavy, na aky typ prave ona pribera, ked priberie do tuku. Ci na ten prsnaty alebo na ten ritaty. Pripadne ci sumerne do celeho tela. Ale ona si svoj typ postavy pozna a... nechcem byt zla vestica alebo také cosi, ale pravdepodobne by asi len do toho zadku a stehien pribrala a ona to nechce, chce byt sumerna a oblecena s peknou super push upkou aj pritazliva pre muzov. Lebo to iba chlap si mysli, ze zena priberie rovnomerne, ale zena vie, ze to tak nebude. Prsnate a bruchate vedia, ze vsetok tuk im po pribrati pojde do prs a brucha. A ritove a stehnove typy vedia, ze vsetok tuk pojde do zadku a stehien. To ukladanie tuku je geneticky dane a nejde ho zmenit. Bohuzial.
Uz sa s nou skus len porozpravat, ci bola vzdy taka chuda alebo ci bola v minulosti tlstejsia, kam sa jej po pribrati uklada tuk, sa jej mozes opytat, pripadne jej navrhni, ze jej rád zaplatis plastiku prs, keby mala zaujem. Ale nie nejako necitlivo a kruto, nech sa neurazi. Skor citlivo a jemne, skus najst tie spravne slova. Asi jedine cez tu plastiku prs sa dopracujete k obojstrannej spokojnosti. Aj ked je mi velmi luto, ze to tu takto pisem. Ale asi ina cesta nebude. Skoda je sa rozchadzat, pokial si inac rozumiete, sadnete si do povahy, lubite sa, iba tento jeden problem je tu. Problem zvany telesna (ne)pritazlivost. Skuste z nej teda spravit pritazlivost a obom vam to sprijemni vztah, aj sexualnu stranku vztahu predovsetkym.
opytko: Ty si sa mal dobre pozerať ako vyzerá, ked si s ňou začal chodiť, hádam nechodila vo vreci, mohol si si ju vedieť predstaviť ako vyzerá asi nahá aj predtým. Vravíš, že ju lubiš, ale vadí ti ako vyzerá. A to je dosť veľký oxymoron. Ja ti poviem ako vyzerá ten, ktorého milujem ja (mám 22 a som štíhla, dobre vyzerajúca): má vyše 40, šediny, vrásky, jazvy na tvári po akné + miernu nadváhu v hornej časti tela. No vzrušuje ma, páči sa mi, som z neho celá paf. A vieš koľkým by to vadilo? Mne nie, lebo nepozerám očami. Zamilovala som sa do jeho duše, a tak nevnímam veci, ktoré by mi na prvý pohľad vadili, a určite by som ho nechcela zrejme kebyže si zakladam na fyzickom vzhľade a na tom, čo povedia ľudia. A ešte dodám pre tých hlupákov, čo by ma tu chceli obviniť zo zlatokopectva, že od neho žiadne prachy nečakám a žiadne mi nedáva. Sme 2 samostatné bytosti, kt. sa našli a ktoré sa milujú.
RichardKe: Tak prečo sa s ňou nerozídeš? Aha! Už viem. Lebo ti robí slúžku zadarmo a rád využívaš tie služby ala mamahotel. Na čo s ňou sexuješ ked ťa už nepriťahuje? Aha! Lebo ti dáva sex zadarmo. Chudák fešáčik vyšportovaný, však za tebou sa ženy musia trhať, tak prečo si s tou rozkysnutou? :((Máte deti? Ak nie, rozíd sa s ňou prosím ťa, nezaslúži si pri sebe takého hlupáka a primitiva ako ty.
to nebude ludia postavou, moja priatelka a to sme spolu uz 4 roky v poslednej dobe neskutocne pribrala, cecky sa jej sice naliali ale zial aj zadok, brucho a stehna. Ako predtym co bola stihla ma pritahovala a preto sme sa aj dali dokopy ze nielen povahou ma pritahovala ale aj postavu mala krasnu stihlu a prsia dvojky ale teraz po styroch rokoch len co prekrocila 30tku pribrala najmenej 8 kil a ktovie mozno aj viac...
Uz ma nepritahuje, ma velku rit, tucne brucho a stehna. Uz to nieje ona. Nepaci sa mi a aj ked som jej naznacil ze nech nieco so sebou robi tak skaredo na mna pozrela a tie komentare k tomu....
A ked spolu sexujeme a je ona hore citim tie kila na mne ako sa natriasa a tlaci ma na brucho a mam co robit aby som sa ovladol a neshodil ju dole zo mna...
Ked som ja na nej, tak zas mam problem kvoli tucnym stehnam sa dostat do nej kedze ho nemam zas tak velkeho a trepat sa k jej vagine pomedzi ten tuk na stehnach aby nieco citila ze som v nej ....
Ja som stihlej postavy, sportujem a chcem mat tak isto stihlu partnerku pri sebe a uvazujem nad rozchodom lebo vidim ze ta moja uz akoby po 30tke stracala chut nieco so sebou robit. Mozno je to tym ze chodime spolu uz 4 roky a ma ma isteho lenze mne dojde trpezlivost a astala vista bejby jej zamavam...
Takze drahy priatelu neviem ci by som si to s tebou nevymenil kedze mame rovnaky problem ale s inymi proporciami. Teba prestala pritahovat tvoja vychudnuta frajerka a mna zase moja rozkysnuta frajerka...
Takze nevymenime si to kamo ? :-D
Aj ja vyzeram ako dievcatko a preto si ani nehladam ziadneho priatela uz radsej ....kazdemu to dost vadilo ale ja nemozem pribrat uz roky a to mam 30 uz a sice len 153 cm ale vahu 39 kil co je strasne malo na dospelu zenu nemam este deti ale pochybujem ze po detoch priberiem a vobec ako si mam tie deti spravit ked kazdeho chlapa odradzaju moje kosti :-( chudunke a utlunke zeny to maju v zivote dost tazke vo vztahoch