Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Priatelka vyzera ako dievcatko

Príspevok v téme: Priatelka vyzera ako dievcatko
Opytko

Mam priatelku, ma 27 rokov a vazi 45 kg. Ja mam 30 rokov. Je velmi pekna do tvare aj inteligentna, vieme si strasne krasne pokecat, ale mam problem s tym, ze ked sa vyzlecie, pride mi ako 12-rocne dievca a mam velky problem mat s nou sex, lebo sa citim ako pedofil. Stracam erekciu a neviem sa urobit, preto s nou coraz menej spavam. Ked je oblecena, nevnimam to tak. Viete mi nejako poradit?
Nechce pribrat, paci sa takto sama sebe, je so sebou spokojna, mimochodom je vegetarianka.

Daliborka

Chapem ta, pleties si to. Je rozdiel ak ta niekto fyzicky nepritahuje, lebo sa neholi, lebo ma maleho vtaka, lebo ma male prsia, lebo ma jednu nohu kratsiu ako druhu atd. A je rozdiel ak sa partnerka vyzlecie a mas pedofilne myslienky. To je sakra rozdiel. Tiez nevyzeram na svoj vek. Obciansky odo mna uz nepytaju, ale kedze sa obliekam sportovo a farebne ako nejaka stredoskolacka, vzdy mi tipuju nanajvys 17-18. Mam zensku postavu, nechyba mi nic ani "v predu" ani "v zadu", len som malicka, mam 160 cm. Pritom mam 32 a jedno dieta. Fyzicky a v tvari sa nemusim pacit kazdemu muzovi. To je normalne a v poriadku. Ale ak sa pred niekym vyzleciem a jemu sa nepostavi nie preto, zeby som sama o sebe nebola pritazliva, ale preto, ze ma myslienky ako keby daval male dievcatko, to v pohode nie je

ChapemTa

Opytko, ja ta chapem. Vyzleceny a obleceny clovek, to je predsa velky rozdiel. Nemozes za to ze ta nevzrusuje. Len je to velky problem a pravdepodobne vas vztah skor ci neskor skonci.

A vy co mu nerozumiete; si predstavte ze mate vztah, chlap sa pres vami vyzecie a ma ho 2cm? Tiez by vas to zrejme nevzrusovalo. Alebo naopak, baba sa vyzlecie a má tam prales a nebude si ho chciet oholit. No vela muzov by to teda nevzrusilo .. takze je jasne ze niekomu sa proste nepacia utlejsie baby lebo aj ja som presne taka a tiez vypadam na 14 rokov a nikomu sa nepacim tak viem ake to je ..

Aliss

V jej tele*, oprava. Este mi napadlo, nema malu panvu? Mozno preto ti to tak pripada. Holi sa uplne do hladka v intimnych partiach? Aj toto vadi muzom, i ked nie vsetkym. Ale aj tak, nie je to v poriadku z tvojej strany. Nie je normalne mat pri pohlade na partnerku taketo pocity...

Aliss

Opytko, cim viac citam tvoje reakcie, tak problem vobec nie je v tvojej partnerke, v jej tebe, kedze ma aj prsia, aj zadok, cize je maximalne tak trosku utlejsia, ale inak je vyvinuta normalne. Neurazaj sa, ked tu mas take komenty ako mas, pretoze my sme nikdy tvoju priatelku nevideli. Mat o 12 kg menej nez by mala mat, pre nas mnohych znamenalo, ze sme si ju predstavovali bez zenskych tvarov. Takze nejake rozculovanie ti nepomoze. My sme ju nikdy nevideli, tak len hadame alebo sa ta pytame rozne otazky. Suma sumarum, zajdi za psychologom alebo nejakym terapeutom, lebo problem je na tvojej strane.

Opytko

Diamondglos - ano som pekny, aj ona mi to vravi a aj dostavam komplimenty od znamych, ale o ro tu predsa preboha nejde! To nie je podstatne. Priatelka ma velmi pekny vytvarivany zadok, len je taky maly ako u dievcatka. Uz som pisal, kde je problem, treba citat o co mi ide a az potom reagovat! Ide o to, ze sa citim, ako pedofil, boze kto to nezazil nepochopi. Ked som ju balil a bola oblecena, pacil sa mi, len som nevedel, co to so mnou bude robit pri sexe, nad tym som nerozmyslal chapes? Ja som ju nebalil preto, ze ju chcem pretiahnut!

diamondgloss

Opytko
Teba tak vidiet ci si ty taky fesny ako vyzadujes od tej svojej...
Ak nema rit ked je naha tak sa jej nemoze rysovat ked je oblecena ... mi nehovor ze ked ma rifle tak ma pekne formovanu rit nez ked sa vyzlecie....tsss...blbost...
Jedine ze nosi formujuce nohavicky...
A na svoju vysku 168cm je vychudnuta dost ma podvahu. Nech zacne viac jest a priberie...mozno...
Ak este nieco...ak by si ju miloval srdcom a nie ocami tak by ti take veci nevadili ale ty pozeras na krasu tela a to je chyba.

Cirka

Nerozumiem....oblecena vyzera sexy, vyzlecena uz nie. Chapem, ze ak namalovana zenska vyzera fakt pekne a ked si da dole omietku, tak moze vyzerat dost zle. Ale aby oblecko skrylo az tak jej nedostatky? Ved ak ma maly zadok a vpadnute brucho, trciace kosti v laktoch a len velke prsia k tomu, proporcne musi vyzerat zle aj v obleceni...mi nehovor ze ten zadok, ktory ti sposobuje zlyhanie erekcie, je sexy v dzinsach alebo leginach :D Neverim.

Preco13

Hm tak to je velmi smutne ked ste si v sexe nesadli aj to sa stava.skoda su muzi ktorym by to prave naopak velmi vyhovovalo.je zjavne ze mas inu predstavu ako by malo telo zeny vyzerat aby ta pritahovalo.co poradit?to je tazko jedine skusit hladat to co by sa ti mohlo na nej pacit a nebrat ju ako dieta co by iny dali zato

Opytko

Biela kobra - ano oblecena vyzera strasne sexi, kazdy sa po nej obzera, ona by vyzerala sexi aj v zemiakovom vreci a dakujem, vyskusam to tak, ze nech sa uplne neodhali, to by podla mna mohlo fungovat.