Existuje bosoractvo

Príspevok v téme: Existuje bosoractvo
Lalala22

Ahoj Mama mi od detstva vravela , ze budem vzdy pri nej.Neskor som si nasla priatela a potom vravela, ze nebudem s nim, citujem "co ked ani ty nebudes s frajerom ved aj sestra sa rozisla".Odisla som do zahranicia za pracou s priatelom.Vsetko bolo super Praca, ludia, vztah.Lenze zacalo to skripat.Kriza a nezvladli sme to.Nechal ma a praca skoncila takze ja som musela domov.Otec odisiel pracovat na zapad takze doma ostala len mama.A ja s nou.Prezivam peklo pretoze mam skoro 30 a vlastne sa vsetko splnilo.Som doma.Priatsla nemam.Podobnu skusenost mam s kamoskou.Dala mi v detstve sosku na ktorej stalo"mna sa nezbavis" a ja aj ked som ju ignorovala, nepisala som jej , vyhybala sa akokolvek tak vzdy si ma nasla.Sledovala moju rodinu a tak.No jednoducho som sa jej nemohla zbavit a nicila mi zivot.Dalsie vztahy a tak.Ignoracia nepomohla.Pise dodnes.Ale mne nieco hovori akoby som sa drzala tych predpovedi.A teraz sa z mamou dost casto hadam a ona mi predpoveda ze budem mat take hrozne deti aka som ja A ked jej s niecim nepomozem alebo ju nepocuvnem tak hned mi pobosoruje.Ze aka som zla dcera Ale ona ma otravuje kazdy den s milion vecami nieco na pocitaci potom ze ide preniest stolik potom ze ked idem do obchodu tak ma jej kupit to a tamto pricom ani nejdem tam ja idem do potravin a ona chce sampon a takto cely den a ked na nieco poviem ze nemam cas lebo samozrejme mam aj svoje veci tak hned sa urazi a mlci a zacne plakat a ze si to zapamata ze sa mi to vrati a ze ked budem chciet pomoct tak nepomoze.Vyhraza sa.Zazil niekto nieco take? Da sa voci tomu chranit nejaka ocista alebo neviem?Ako predist tym bosoratstvam a prekliatiu? Bude mi takto riadit zivot vecne? ....Neviem to akosi ovplyvnit.Aj ked chcem vyhodia ma z prace alebo nieco a aj tak skoncim doma....Vzdy...

GOING

Každý človek má viac či menej rozvinuté mimozmyslové bez receptorové vnímanie mimo piatich receptorových zmyslov,
tzv. intuíciu.

ped

Posun nemožno vidieť len v tom, že uznáme vyššiu energiu (či) a nič viac. Duchovné bytosti existujú takisto bez ohľadu na vieru človeka. Oni existujú, či už na ne veríte alebo nie a budú existovať.

ped

Iniciátorom kliatby je človek, exekútorom je démon. Energia/e sú ako vlny tsunami, ktoré sú okolo epicentra, obrazne povedané. Ak rodič prekľaje dieťa, tak to nie je vtedy dobré, fakt. Človek je bytosť tak fyzická, ako aj duchovná. Jeden druhého ovplyvňuje aj na duchovnej, príp. pocitovej úrovni. Všetko je energia, či už viac alebo menej primitívna.

zdencha

Podla mna toto vsetko funguje na principe myslenia, jednoducho ty to mas stale na pamati, ze mama ti niekedy povedala, ze ty sa rozides s priatelom a zostanes s nou, zostalo to v tvojom podvedomi, mozno si si na to obcas aj priamo spomenula a tak si jednoducho svojimi cinmi to aj sposobila aj ked si to mozno takto vedome nechcela

GOING

Ja tomu verí a rozumiem o čom píšeš lebo s tým robím každý deň
a mám to vyskúšané.
Príklad: Malé dieťa sa rozplače ak je nekľud v jeho vonkajšom prostredí bez toho aby to vnímalo receptormi pomocov piatich zmyslov.

Existuje tzv. šírenie psychickej energie aj na diaľku.

Šírenie sa nedá odtieniť (zrušiť) pôsobením hmotných prekážok (tienidiel), nie je ovplyvnené vzdialenosťou v priestore (v kontraste s fyzikálnym pôsobením, ktoré slabne so štvorcom vzdialenosti).

Matka býva s dieťaťom ešte viac prepojená ako okolie tak psychickú energiu dieťaťa citlivejšie vníma.

Šírenie psychickej energie nie je merateľné a nemá fyzikálnu veličinu/ny.
Jej šírenie je vedecky dokázané a pokusmi overené.
Názvy majú historický vývoj: jasnovidectvo, telepatia pri tom ide o to isté.
Tiež: Biopole, Bioinformatika, Energo-informačný systém človeka a pod..

ped

Mala by si sa na to popýtať nejakého človeka, či na tebe vidí niečo negatívne alebo nie. Podľa mňa máš na sebe skôr silnejší strach ako neg. energie, asi si tomu strachu prepadla a sama seba blokuješ.

Zuzazuza

Asi nema co robit a spehuje ta a chodi ti do mobilu alebo mailu alebo cokolvek. Da sa vela zistit bez toho, aby si o tom vedela. Ale Ty uz si rozhodnuta, ze je za tym bosoractvo. Ono prebrat za nieco zodpovednost je narocnejsie ako stazovat sa na niekoho a obvinovat druhych. Z bosoractva napriklad :)

Lalala22

Este teda napisem jednu vec a tou su aj situacie , ze vecer nad niecim uvazujem , napriklad ze si potrebujem kupit sandale a rozmyslam nad tym , ale neceknem o tom ani slovo a na druhy den rano prve co sa ma spyta je ze ci si nechcem ist kupit sandale.To bol priklad.Nasla som si pracu o ktorej som jej nepovedala, teda o aku pracu ide.A na druhy den som nasla odkaz s tym ze v automobilke je tazka robota.Prisaham ze som o tom necekla.Ani ze hladam pracu ani nic.Toto ma vytaca do nepricetna.Ako to moze vediet.

GOING

Áno.
Aj bradavice na tvári, tie odrážajú jej vnútro/psychiku.
S bradavicami, škaredé z mužskou podobou sú najväčšie strigy
a satanice.

autoservis

Necital som celu temu ale z nazvu temy ti mozem potvrdit ze niektore zenske su bosorky...hotove strigy to ako sa spravaju voci inym ....jezibaby modernej doby :D
Uvrestane skarede v tvari, uskriekane a hnusne zle....