Ahoj Mama mi od detstva vravela , ze budem vzdy pri nej.Neskor som si nasla priatela a potom vravela, ze nebudem s nim, citujem "co ked ani ty nebudes s frajerom ved aj sestra sa rozisla".Odisla som do zahranicia za pracou s priatelom.Vsetko bolo super Praca, ludia, vztah.Lenze zacalo to skripat.Kriza a nezvladli sme to.Nechal ma a praca skoncila takze ja som musela domov.Otec odisiel pracovat na zapad takze doma ostala len mama.A ja s nou.Prezivam peklo pretoze mam skoro 30 a vlastne sa vsetko splnilo.Som doma.Priatsla nemam.Podobnu skusenost mam s kamoskou.Dala mi v detstve sosku na ktorej stalo"mna sa nezbavis" a ja aj ked som ju ignorovala, nepisala som jej , vyhybala sa akokolvek tak vzdy si ma nasla.Sledovala moju rodinu a tak.No jednoducho som sa jej nemohla zbavit a nicila mi zivot.Dalsie vztahy a tak.Ignoracia nepomohla.Pise dodnes.Ale mne nieco hovori akoby som sa drzala tych predpovedi.A teraz sa z mamou dost casto hadam a ona mi predpoveda ze budem mat take hrozne deti aka som ja A ked jej s niecim nepomozem alebo ju nepocuvnem tak hned mi pobosoruje.Ze aka som zla dcera Ale ona ma otravuje kazdy den s milion vecami nieco na pocitaci potom ze ide preniest stolik potom ze ked idem do obchodu tak ma jej kupit to a tamto pricom ani nejdem tam ja idem do potravin a ona chce sampon a takto cely den a ked na nieco poviem ze nemam cas lebo samozrejme mam aj svoje veci tak hned sa urazi a mlci a zacne plakat a ze si to zapamata ze sa mi to vrati a ze ked budem chciet pomoct tak nepomoze.Vyhraza sa.Zazil niekto nieco take? Da sa voci tomu chranit nejaka ocista alebo neviem?Ako predist tym bosoratstvam a prekliatiu? Bude mi takto riadit zivot vecne? ....Neviem to akosi ovplyvnit.Aj ked chcem vyhodia ma z prace alebo nieco a aj tak skoncim doma....Vzdy...
Existuje bosoractvo
Necital som celu temu ale z nazvu temy ti mozem potvrdit ze niektore zenske su bosorky...hotove strigy to ako sa spravaju voci inym ....jezibaby modernej doby :D
Uvrestane skarede v tvari, uskriekane a hnusne zle....
V prvom rade neviem, co si si vedoma, ale tvoja mama ta citovo vydiera. Pohladaj si po internete, je toho vela, a precitaj si o tom, urcite ti to pomoze pochopit tvoj vztah s mamou a najdes tam aj vela dobrych rad, ako sa z toho vyslobodit.
Co sa tyka toho pobosorovania. V podstate ani nic bosoracke nemusia urobit, tvoja kamaratka alebo mama, staci, ze ta otravuju ci vytacaju a Ty svojimi reakciami na ne sama robis chyby, ktore ta dostavaju do beznadejnych situacii. Uvediem ti priklad. Zober si, ze si naozaj najdes priatela a zoberiete sa. Budete mat deti. Tvoja mama bude blizkou sucastou vasho zivota. Bude ti neskutocne liezt na nervy a bude ta citovo vydierat. Ty budes z nej na prasky a tvoju frustraciu a blbu naladu si klasicky odnesu tvoje decka a tvoj manzel. Samozrejme, ze sa to na nich podpise, a budu psychicky nevyrovnane, nestastne, zacnu robit problemy. Tvoj muz toho bude mat po case plne zuby, tak si najde inu alebo rovno odide. A ziadne bosoractvo netreba. A si presne tam, kde ti to priala tvoja matka. Tvoje reakcie a postoj k tomu, co ti zivot prinasa, totiz urcuje, ako sa tvoja buducnost vyvija. Tak prevezmi plnu zodpovednost za svoj zivot a hlavne si vyries ten chory vztah,co mate s matkou. Najdi si co najviac informacii a riad sa nimi.