Tvaroh a chudnutie

Príspevok v téme: Tvaroh a chudnutie
Lauren34

Ahojte vazim 58 kíl pri výške 158 cm a to je veľa..Mávala som 51 kíl....Chcela by som rýchlo schudnúť lebo ideme na dovolenku a som si aj vymyslela plán...A chcem počuť vás nazor...Mám v pláne jesť len dvakrát za deň a len tvaroh ...Ráno jeden polotucny mäkký tvaroh 250gramovy s dvomi lyžičkami agáve sirupu a potom o pol tretej poobede zjem to isté...Vyšlo mi to na 600 kcal za deň...Viem možno by bolo lepšie jesť odtucneny tvaroh ale mne nechutí a asi by som sa nedonútila ho zjesť...jeden tvaroh má 25 g bielkovín, čiže ak zjem dva tak za deň to bude 50 g bielkovín a to žene stačí nie? Takze by som nemala prist o svaly si myslím...Chcem vedieť čo si o tom myslíte vy...Koľko podľa vás schudnem ak budem takto jesť tri týždne? Mohlo by to byť aj 7 kíl? Ďakujem za odpovede...:)

Intro

Prosím ťa prezraď nám koľko más rokov?Veď tebe to môže byť jedno je to anonymné.Ale mi by sme aspoň pochopili .

Meridian

MTF -maximálna tepová frekvencia
Sacharidy to asi vieš
Ps.k životu a aj pri chudnutí potrebuješ aj tuky lebo niektoré vitamíny sa rozpúšťajú v tukoch,navyše pre správnu funkciu hormónov ......

Meridian

Vždy keď nemá organizmus živiny hľadá cestu dostať sa k .nim.Už to tu bolo spomenuté.Ľahšie je získať energiu zo svalu ako z tuku.Preto si robí telo tukové zásoby aby malo v najťažsích situáciách ale tá nikdy nenastane lebo mi žijeme v presacharidovanej dobe.Pre siahnutie energie zo zásob (čiže tuku )platia určité pravidlá.Aj keď športuješ nieje to také jednoduché.Organizmus najskôr minie glykogén z krvi až potom siaha po inom zdroji energie.Navyše pre spalovanie tuku je nutné kyslík čiže príliš rýchle tempo kedy tvoja MTF je vysoká je na škodu.Keď nevieš byť disciplinovaná tak ser nato lebo po každom jojo efekte máš menej svalov a viac tuku.....Vidie5 to na luďoch v strednom a vyšom veku alebo ten kto rapídne schudne ale necvičí.Je toho strašne veľa čo treba vedieť .Asi si veľmi mladučká lebo to ako si založila tému je priam výsmech dnešnej doby kedy už skoro každý vie čo to o chudnutí.Teda aspoņ rozprávať...

Zuzazuza

Pretoze ked tvoje telo nema energiu, zbavuje sa vsetkeho, co energiu spotrebuva. A svaly spotrebuvaju velmi vela energie. Tak prec s nimi!

Predstavujes si, ze tvoje telo ide akoby do chladnicky, kde si moze vybrat, ci si "da" svaly alebo tuk, ked nema energiu? Nie, tvoje telo je mudrejsie ako ty.

Lauren34

Ale keď ja neviem chudnúť normálne , ja sa buď prejedam alebo nejem....Defcon a prečo by som mala chudnúť hlavne zo svalov? Prečo si telo nevezme z tukov keď ich mám viac než dosť?