Ahojte vazim 58 kíl pri výške 158 cm a to je veľa..Mávala som 51 kíl....Chcela by som rýchlo schudnúť lebo ideme na dovolenku a som si aj vymyslela plán...A chcem počuť vás nazor...Mám v pláne jesť len dvakrát za deň a len tvaroh ...Ráno jeden polotucny mäkký tvaroh 250gramovy s dvomi lyžičkami agáve sirupu a potom o pol tretej poobede zjem to isté...Vyšlo mi to na 600 kcal za deň...Viem možno by bolo lepšie jesť odtucneny tvaroh ale mne nechutí a asi by som sa nedonútila ho zjesť...jeden tvaroh má 25 g bielkovín, čiže ak zjem dva tak za deň to bude 50 g bielkovín a to žene stačí nie? Takze by som nemala prist o svaly si myslím...Chcem vedieť čo si o tom myslíte vy...Koľko podľa vás schudnem ak budem takto jesť tri týždne? Mohlo by to byť aj 7 kíl? Ďakujem za odpovede...:)
Tvaroh a chudnutie
Svaly budes stracat z dovodu, ze budes brutalne hladovat. Je jedno, ci si das 50 gramov bielkovin, tvojmu telu je jedno, na com hladujes. Telo takto nefunguje. Ked raz hladujes, idu svaly do haja. Ked prides na dovolenku a das si prve normalne jedlo, okamzite sa ti zacne ukladat tuk na tele. Aj ked tipujem, ze tuto hladovku ukoncis este skor, ako sa dostanes na dovolenku, a ukoncis ju totalnym nazratim sa na sposob pizza, kolace a sladkosti a neovladatelny hlad. Ak by si ale nejakym zazrakom vydrzala tuto hladovku drzat az do dovolenky, raz zacat jest musis. A nebudes sa vediet zastavit. Takze sa ti pravdepodobne stane to, ze budes na dovolenke s nazratym bruchom, opuchnutou tvarou a budes priberat zavratnou rychlostou, lebo tvoje telo bude tak vyhladovane, ze kazdu energiu bude ukladat vo forme tuku pre pripad, ze by zase prisla hladovka. Vratis sa z dovolenky, budes pribrata a priberat budes aj nadalej. A o chvilu budes mat viac kil ako pred hladovkou. Normalne sa tesim, ze hlupi ludia hazardujuci so zdravim ohrozuju iba seba, lebo to, co sa tu v poslednom case zacalo rozmahat, tie reci typu "ak budem zrat seno, schudnem 50 kil za dva dni?" ma doslova zaraza.
Meridyan presne tak. Naco to robia,na co sem pisu. Nech namiesto sedenia na riti a pisania sem sa postavia a idu napr sa prebehnut,alebo si zabikovat .....
Kedy už skončíte s tými kravinami.Mala som xy chcem mat xz budem jesť túto monotónnu stravu a čo myslíte schudnem? presne tam kde chcem ja a za ten čas ktorý si predstavujem lebo doteraz som spala.!
Tu vobec nejde o ten tvaroh. Ale jest len 2 x za den? Preboha.... Ide tu o to.... 600 kcal...mala by si prijat 1800... Ak chces schudnut,tak 1200 kcal a nie 600.... Boooze
Samozrejme, ze budes chudnut hlavne zo svalov.
Taky kaloricky prijem je nedostatocny, takze organizmus spotrebuje tvaroh a potom sa pusti do svalov. Chudnutie nema byt o hladovani, lebo do dovolenky sice schudnes nejake kila, ale do konca dovolenky to mas nazad plus cosi navrch.. chudnutie je o zmene jedalneho listka a o pohybe. Chudnutie nie je o hladovani.
Prečo sa pýtaš či mi hrabe? Veď podľa mňa to není zlé jesť tvaroh...Oproti tým ryzovym, ananasovym a ovocným diétam je toto skvelá dieta, lebo narozdiel od tamtych diet je bohatá na bielkoviny, takže nechápem prečo vravíš že mi hrabe
Ti hrabe????