Ako k psychiatrovi

Gulka32

Faith Healer,jasne ze sa to da bez liekov zvládnuť.Mne bolo horsie a horšie ked som brala lieky.Ked ich uz neberiem je mi super

lucylucy

Ako tu už povedali viacerí, treba nájsť dobrého psychiatra.
Ja som ich mala viac, úloha psychiatra je prevažne ti iba predpísať lieky, nie skutočne pomôcť.
Aj mňa iba dopovali liekmi, stav sa mi stále zhoršoval, až na liečení (druhom) mi povedali, že ja lieky vôbec nepotrebujem, taktiež som mala šialené stavy úzkosti, panické ataky a o depresiách už radšej ani nehovorím.
Lieky mi úplne vysadili, no samozrejme s tým, že ma naučili techniky, ako tieto stavy zvládať.
Ono je to podľa mňa hlavne o emóciách, pokiaľ nejakú emóciu určitú dobu potláčaš, prejaví sa to na tvojej psychike.
V prvom rade je treba sa snažiť dať do kľudu, nie sa hneď dopovať liekmi, tie narúšajú určitú rovnováhu elektrolytov v mozgu, čo ti môže ešte viac uškodiť a liekov sa už nezbavíš do konca života.
Je to na tebe, každopádne si to poriadne premysli a držím palčeky ;)

Faith Healer

Príspevky od tohto používateľa boli zablokované, na základe opakovaného porušovania pravidiel diskusie.

ped

Ono, netreba psychiatrovi hovoriť všetko za každú cenu, tiež je to len človek a mohlo by to na ňom zanechať trvalé následky. Všetko s mierou:-) Každému človeku občas prepína a pod., chcem sa vám ospravedlniť, nevšímajte si ma. Posielam Vám jednu fotku, hádam niekoho poteší, good shot:-)

GJL

dDee vydim sama na sebe ze su tie,lieky svinstvo.Za cele styri roky mi ani jedny nepomohli.Jedine co ma dostali z toho najhoršieho boli elektrosoky.Poton doma mna pchali akoze na udrzanie stavu antidepresiva,a ked som to uzivala som mala každú chvilu depky a bola som ako nafetovana ospala z nich.Konecne som sa,nasrala s prepáčením a splachla som to so hajzla.Neberiem to uz,a je mi ovela lepšie,som šťastná,usmievava a uz nie som vôbec ospalá z tych humusov.A idem k psychiatricke a poviem jej peine aj svoj nazor na tie ich úžasné zázraky.

dobraja

Isto si nezabudni kartičku poistenca a ak sa ti chce a hlavne dá, tak si vezmi aj zdravotnú kartu. Možno si tak uberieš jednu cestu, ak by ju u psychiatra chceli

Babababababa

To, ze niektori sa nechali zdrogovat fuserskymi akozepsychiatrami, to je ich vlastna chyba. Ty sa nimi fakt nedaj odradit od riesenia svojho problemu. Ale velmi si davaj pozor. Ak sa ti liecba a psychiater nebudu pozdavat, odid a hladaj ineho. Neexperimentuj. Je vela zlych psychiatrov. Iba ak ti bude ponukat nenavykove AD najnovsej generacie a neda ti konske davkovanie, chod do toho. To uvidis aj na pristupe, na tom, ako rozhovor bude prebiehat. Ak pojde bod po pode podla 20 rokov pouzivanej schemy, tak odid, budes iba dalsi konzument Neurolu, na ktorom nezalezi. Ak budes vidiet, ze sa snazi problem naozaj pochopit, pocuva ta a reaguje na tvoje odpovede, tak tam by som tomu dala sancu. Vyber psychiatra je kluc k uspechu.