Medzi dvoma mužmi...

Príspevok v téme: Medzi dvoma mužmi...
kiramira

Ahojte všetci..Ešte predtym chcem napisat,že aby ste ma nesudili len na zaklade tohto mojho prispevku...Takže mam 20 rokov a polročné dieta zaroven som maturantka..Ide o to že som bola s priatelom ktory je otcom maleho rok a tri mesiace,kedy mi do života prišiel nový muž..Ide o to že tento priatel mi nedaval vela pozornosti,už pred tehotenstvom bol velmi svojsky a žiarlivy,v podstate chcel ma mať uplne v kontrole aj sme spolu byvali od mojich 18 rokov,no ako som porodila sa to dost zmenilo..Ked prišiel z roboty sotva sa mi venoval,hral stale hry bol vkuse nervozny a tak..najedol sa osprchoval sa a išiel spat sem tam sme sa pomilovali..Cez vikendy sa mu nechcelo nikam chodit len lezat a tak sme lezali len pol dna..Kym on ma ukracal o svoju pozornost,tak začal o mna bojovat druhy..Tyzden sme si pisavali a potom sa začali stretavat az to jedneho dna priatel zistil z tohto priatela sa stal byvaly a s tym druhym sme tvorili stastny parik 2 mesiace a aj mojho syna miluje ako vlastneho,no vtedy som ešte byvala kvoli finančnym nedostatkom s byvalim priatelom ktory ma za to ýe chodim s druhym von niekolko krat udrel a vynadal mi krutymi slovami lebo som ho vymenila bez slova po dlhej dobe čo sme tvorili par a aj zničil všetky veci čo mi kupil aj na moje narodeniny ma udrel vynadal
mi a spalil darčeky..Odstahoval sa na 4 dni a povedali sme si že dame našmu vztahu poslednu šancu len ja neviem zabudnut na toho druheho obidvaja ma niečim inym tahaju k sebe a ja sa nevuem definitivne rozhodnut ktory je ten pravy...s bývalim by to bolo tazke dat dokopy a s tym druhym mi to nezaručuje buducnost..Viem že si s tym musim sama poradit no ak ma niekto s takymto niečim podobné skusenosti budem rada ak mi niekto napise niaky bezuražkovy a trapny komentar dakujem :)

grckagrc

Nechaj si oboch.
Muzi to robia casto, tak preco by sa zena musela rozhodnut, lebo ju hned odsudzuju? Ak nedokazu mat muzi volbu zeny, tak preco by zena musela? Nehovoriac o tom, ze zdravou konkurenciou z nich vydolujes to najlepsie pre seba.

a_dr1a

Kimmy_CA, mas pravdu, je to kazdeho muza psia povinnost postrarat sa o dieta deti, ak si ich narobi. Ale situacia je v tomto smere dost žalostna. Mam vela znamych a kamosiek v ramci SK, co robia v tejto socialnej ci sudnej oblasti (vyzivne rozvody starostlivost o malolete deti, urcovanie otcovstva vyzivne neplatenie na deti ai), a dnes ani vydate zeny nemaju istotu, ze byvaju s manzelom a otcom ich spolocnych deti pod 1strechou alebo ze im on aspon plati a dava peniaze ci uz na dieta domacnost. Je este stale dost fajn muzov ktori platia na deti rodinu a staraju sa, pomahaju. Ale takyto su zial v mensine.
A uz verim kafe, ze ide zrejme o ferihitku)) lebo najskor pisala ze od 18r byva s tym jej priatelom, teraz zas pise ze byvaju vsetci u jej matky. Alebo najskor opakovane pisala ze ju udrel. Ked sa tu zastavali toho jej (ze ho podvadza s inym a ine si preto ani nezasluzi ai), uz pritvrdzuje, ze ju dokopal
Prioritou by malo byt pre nu dieta, jej vzdelanie a uspesne ukoncenie skoly, casom praca nezavislost osamostatnenie sa v ramci byvania zivobytia. A nie muzi, ktorych tu teraz riesi. Lebo ona ma v inom problemy, muzi su to najmenej.
A urcite ak nie je hlupa, by nemala ostavat s niekym, kto ju vraj kope a bije. Ale to si uz ona sama musi na to vediet zodpovedat

imka13

Tak ja sa nečudujem tvojmu bývalemu, že takto reaguje keď stále bývaš uňho ale už máš novú známosť a tak isto od teba nie je fér, že ich oboch takto naťahuješ, rozhodni sa už alebo ak si nie si istá tak zostaň teda sama

Kimmy_CA

Síce tehotenstvo v osemnástich nie je v dnešnej dobe moc dobrá ani spoločnosťou tolerovaná situácia, ale tak stáva sa. Nechápem, prečo sa tu do zakladateľky témy toľkí obúvate dosť nevyberavým spôsobom, odsudzujete ju a robíte si uzávery o jej charaktere, a pod. Nemyslím si, že je jediná, ktorá začala v 16-17 sexovať, len narozdiel od iných sa jej zrejme podarilo neplánovane otehotnieť a tak sa rozhodla riešiť to nie potratom, ale si dieťa nechala. Za to si apriori nezaslúži odsudzovanie. Mimochodom, to čo tu píšete o otcovi jej dieťaťa, že aký je fajný že sa o ňu aj dieťa stará, to tiež dosť dobre nechápem; to má byť akože považoané za nejakú zásluhu, za niečo extra? Ja si myslím, že je to jeho POVINNOSŤ.... keď to dieťa robili tak boli na to dvaja, predpokladám že aj otec toho dieťaťa musel byť uvedomený aké následky (v podobe tehotenstva) môžu zo sexu vzniknúť, a pokiaľ mu zakladateľka témy účelovo neklamala že berie antikoncepciu popričom by to nebola pravda, tak to bola aj jeho povinnosť sa chrániť (dokonca aj pri tých tabletkách si myslím). Len preto, že následky sexu si odnesie žena v podobe tehotenstva a následného materstva ešte neospravedlňuje chlapov v tom, aby si oni mohli len nezáväzne užívať a všetky prípadné zodpovednosti za vzniknuté následky im boli odpustené. Takže s tým hodnotením ako otcovi svojho dieťaťa má byť zakladateľka neskonale vďačná, že jej pomáha ICH SPOLOČNÉ dieťa živiť, by ste sa mohli trochu brzdiť.

K zvyšku sa teraz neviem vyjadriť; najlepšie by asi bolo nechať veci nech samé plynú, ale popritom dbať na umožnenie zdravého vývoja dieťaťu a aj na vlastnú budúcnosť (dokončenie si školy a maturity, atď). Aj keby si sa rozhodla začať nový vzťah s tým druhým chlapom tak netreba nič náhliť, skôr brať veci pomaly, aby si neopakovala chyby z minulosti. Prajem všetko dobré.

Emily opat

Ty si nemáš klásť otázku pre ktorého z tých dvoch sa rozhodnúť. Tvojou prioritou má byť škola a predovšetkým tvoje dieťa! S chlapmi si daj pokoj kým sa nepostavíš na vlastné nohy a nebudeš schopná seba i dieťa uživiť. Tvoje dieťa by malo vyrastať v stabilnom láskavom prostredí nie s blbom čo bije jeho matku.

kuzelnicka

Treba si spísať pre aj proti jedného aj druhé, aj praktické veci ale tie citové a uvidíš. Nebude to ľahké rozhodnutie ale nemala by si ich naťahovať dlho a tak isto si myslím, že táto situácia nie je vôbec dobrá pre tvoje dieťa.

Trolo

A ty sa divis? Medzi laskou a nenavistou je tenka hranica a ty ho podvedies a potom ho este vyciciavas, ze u neho byvas. Sypala si mu sol do rany. Este mamka ti mala jednu vlepit medzi dverami, jej rodicia by jej to netolerovali.

kiramira

A v septembri idem už maturovat dorabam si prax tak si neprajem aby ma tu uražali ženy čo bez chlapa neprežijú ja sa viem o seba postarat aj sama ten druhy nezdrhol len som ho opustila kvoli tomu prvemu avšak ten prvy ma neustale bil takže tak a aj nadaval mojej mame a prial jej porážku mozgovú