Stalo sa vám

Príspevok v téme: Stalo sa vám
InLov3

Ze vám niekto navrhol vzťah, chodenie..no v tej dobe ste boli vo vzťahu s niekym iným, alebo len po zlom rozchode .. a aj keď vám bol ten človek dost sympatický tak ste to odmietli a odignorovali...po čase ste už single s čistou hlavou, iným názorom a po rokoch toho dotyčného nahodne stretnete (práca, škola atď)ale on je už zadaný/á, alebo ženatý..vidîte sa denne, a ani neviete ako a ste v "tom" no nemôžete s tým nič robiť pretože ste v tom úplne sami...myslim ten pocit keď viete že uz nič a nikoho nechcete, len jeho..ale to by bol dosť problem... Bol niekto v takej situácii? Povedali ste to tomu človeku aj keď ste spolu nikdy neboli, riskovali ste že sa vám napríklad aj vysmeje do ksi ch tu a neviem čo ešte horšie.... alebo ste nakoniec spolu skončili?

in blossom

pozri, ja nenarazam na to, ze je zadany. sama som nizsie pisala, ze to by nebol az taky problem. ale to, ze sa ku nej neustale vracia, tak asi ona je pre neho velmi dolezita, tak preto to nema zmysel.

a s tym nesuhlasim celkom, ze zenska dostane chlapa, ked ho uhana. keby on nechcel, tak ho moze uhanat od rana do vecera a nic. takze neviem preco sa vzdy na tu zenu pozera ako na najhorsiu. to chlap (alebo celkovo ten zadany clovek) ma vediet, kde je jeho miesto a pokial uz vo vztahu spokojny nie je, tak ho ukoncit a nie byt v nom zo zotrvacnosti a pohodlne cakat, kedy stretne "lepsiu". teraz ale riesim len zadaneho, nie niekoho, kto si uz zalozil rodinu. ked uz sa niekto pre taky krok rozhodne, tak by nemal zdupkat len preto, ze uz nie je stastny, ale na tom pracovat.

InLov3

Nejdem nič riešiť, je mi to jasné. Aj keď hovorí sa že nikdy nehovor nikdy, tiež nikdy sa nevzdávaj a podobné veci. Sú ženské ktoré sa nepozerajú na to, že či je chlap zadaný a má rodinu.. proste ho dostanú, ale to nemám našťastie v povahe, alebo bohužiaľ...

in blossom

Kamo, ty si to podla mna pochopil inak. Podla mna ho ona nechcela vtedy nie preto ze bol single (a teraz je zadany tak ho uz chce, omg), ale preto, ze mala svoje problemy. Zazila som nieco podobne a uplne by stacilo, keby sme sa stretli o nejaky cas neskor. Co uz. Teraz ho stretla po dlhej dobe a zistila, ze stale nieco citi. Problem je ten, ze panko je zadany.

Ale z toho co pises, ze sa uz s nou viackrat rozisiel a zas zisiel, tak myslim, ze je pre neho naozaj dolezita a ty asi nemas sancu, tak kasli na neho. Je to zbytocne, musis pozerat inde.

InLov3

Z počutia len viem že ten jeho vzťah je dosť divný, že sa x krát rozišli a zase k sebe vrátili medzi tým mal aj niečo s inými ženami. Podstatné je že vždy sa vrátil tam kde je. A ešte k tomu je od vtedy dosť dlhá doba takže aj keby nieje zadaný je tam veľký otáznik či ešte by práve mňa chcel...:D

Kamo123

Osobne by som mal veľmi zmiešané pocity. V tedy som ti nebol dosť dobrý ale keď som zadaný už hej?
Nálepka "Single" robí veľa.

in blossom

tie sa daju opravit :D ale teraz vazne, z moje pozicie, keby mam pri sebe chlapa a takto odo mna odide, lebo nejaku lubi viac, tak nech si ide, nechcela by som ani za nic takeho muza, co pre neho nie som ja ta jedina

in blossom

teraz budem za mrchu, ale... pre mna osobne by v tomto pripade (nie bezne, normalne ziadnych zadanych neriesim) bolo stopkou az to, ak by bol zenaty, alebo zadany so zavazkami. dovolim si povedat, ze kopec ludi je vo vztahu s niekym nie preto, ze to je obzvlast nejaka laska, ale aby neboli sami. ja nie, ja by som tak zit nemohla a preto som x casu nezadana. takze ak by mi na niekom extra specialne zalezalo, tak by som mu to povedala, lebo je mozne, ze sice ma niekoho pri sebe, ale nie preto, ze bez nej/neho nemoze zit, ale aby nebol sam a ine veci. nie kazdy je totiz taky ako ja, ja si absolutne vystacim sama.