Ako schudnúť?

Silin111

Tak ako pise extremer. Vylucenie cukru, to je zaklad. Ak niekto napr. nema skusenosti, klientom odporucam casto prodietix (prodietix.sk) ak mozem priamo napisat. Maju skvelu podporu, aj ked si napr neplatite trenera a vyzivoveho poradcu, s nimi sa naozaj da dosiahnut to, co si zaumienite (v ramci reality samozrejme), no mam klientov, ktory v trojmesacnej kure daju v pohode 15-20kg.

extremer

Trik ako schudnúť, nabrať svalovú hmotu a nejak sa vyformovať je v strave. Ale taktiež bez cvičenia to nepôjde. Treba začať behať, bicyklovať, vydávať, robiť nejakú fyzicky náročnú aktivitu, 3-4 krát to týždňa, robiť nejaké tie buršáky, angličáky, kliky, drepy, a dole to pôjde. Začať jesť viac zeleninu, ovcie, mäso, ale čo je najdôležitejšie, vylúčiť sladké, to kazí výsledky úplne najviac.

Cajocka

Nie je za čo a samozrejme,vedela by som :)

Čo sa týka chudnutia zo stehien a bruška, bude to trošku náročnejšir. Neviem,koľko cm má tvoje bruško a ani nohy. Bolo by lepšie mi to sem napísať a tým by som ti ľahšie vedela upresniť,aké cviky. Prípadne,ak by si sa nehambila,tak by bolo ideálnejšie poslať sem foto tvojej postavy (bez tváre).

No na stehná ti môžem poradiť chôdzu,beh. Ak ťa práve toto nebaví (stacionár ako som už písala je na stehná ako stvorený), tak potom sú cviky najlepšie ako unožovanie (na nete nájdeš rôzne druhy, no ty cvič len tie v ľahu, v stoji veľmi nepomôžu (moja skúsenosť). Aby si schudla z nôh, potrebuješ najmä zmeniť jedálniček, lebo je to problémová partia. Aleto určite vieš. Drepy sú taktiež veľmi účinné. Vykašli sa na klamstvá,že priberieš na stehnách. Pribrala vy si z drepov len v tedy,ak by si cvičila s ťažkými váhami. Tak isto aj výpady a švihadlo sú veľmi super. Aby som nezabudla, body trimmer (sportisimo) je skvelý. Oplatí sa a stojí od 5-7€. Videla som tu už príspevky,kde sa ľudia pýtali či funguje a áno,funguje. Vďaka nemu a zmene stravy+ biku som so stehien schudla 3 cm za 7 týždňov. :)
Čo sa týka bruška, brušáky nepomôžu. Len ho spevnia. Nikdy som však nemala veľké bruško, čiže mne pomáhali aj skracovačky a šikmé skracovačky. Ty zaraď aj tieto cviky a aj švihadlo,korčule, zdvíhanie panvy, beh na mieste a úplne skvelý je jamping jack. :) do práce alebo školy si vezmi jednu fľašu čistej vody a druhý fľašu grepovej alebo citrónovej vody. Tak som pila ja. Boli dni,keď mi grepová šťava alebo citrónová voda nechutila a tak som mala pri sebe rezervovanú fľašu vody.

P.S. nikdy never tabletkám na chudnutie,náplastism na chudnutie a neopováž zvracať. Neviem,aké máš telo,preto by najlepšia bola tá foto na posúdenie.

Veľa šťastia :)

Cajocka

Ahoj Erika. :) napisem ti par bodov,vdaka ktorym som schudla a riadim sa nimi do teraz. Vysledky uz po 3-4 tyzdnoch :)

1.cvicila som aspon 1-2 x tyzdenne rano, na lacno na stacionarnom biku cca 15-20 mi .
2.obmedzila som pecivo na minimum. Nevyradila som ho,len zmensila jeho prijem.
3. Skoro kazdy den (okrem stredy,ta je regeneracna) som bikovala 30-60 min. Zacala som na 30 a postupne som pridavala minuty. Jazdit treba ale na najmensej zatazi aby ti nenarastlo svalstvo na nohach. V tom si urcite rovnaka ako ja. Nechcrla by si mat velke nohy.
4. Namiesto sladkosti som si dopriala ovocie,hoci,uprimne,nrobmedzovala som sa v sladkostiach :)
5. Chodila som na minimalne hodinove vychadzky do lesa.
6. Jedla som kazde 3 hod.
7. Zacala som sa mat najskor rada,aby som rychlejsie dosiahla ciel
8. Nasla som si skvele piesne na cvicenie
9. Nikdy si k stacionaru nezabudni vziat vodu a uterak :) a veeela trpezlivosti. Hlavne sa neprejedat :)