Pekný deň. Nechcem byť otravný a ani nechcem, aby sa táto téma zmazala. Prosím dámu, ktorá by vedela predať, alebo by mi pravidelne predávala ňou nosené silonkové veci. Ak bude treba, vysvetlím jej, prečo to tak veľmi chcem. Preferujem klasické silonkové veci, bez vzoru, silonky, sil.ponožky, podkolienky, ťapky. Vopred veľmi pekne ďakujem. Poprosím nekomentujte, napíšte len tí, ktorý by mi vedeli pomôcť. Ďakujem.
Silonkové veci - ktorá by predala?
Určite by to záležalo od ponúknutej sumy peňazí a od ďalších okolností. Ak by bola možnosť vyzliecť si ich niekde nenápadne, tak aby si to nikto nevšimol, tak asi za stovku by som to bola schopná urobiť. Ak by si mi bol sympatický, tak možno za päťdesiat... :-) Ale uvažujem iba teoreticky. Neviem, či by som reagovala rovnako, ak by som sa v tej situácii naozaj ocitla.
90% žien nosí v tomto období, počasí silonky. Zaujímalo by ma ako by nejaká slečna zareagovala, ak by ju muž oslovil na ulici, že jej dá peniaze za tie čo má na sebe. Ja na to gule nemám, ale nejaká slečna by sa mohla vyjadriť, že čo by spravila :D
HappyLady písal som Vám, no zatiaľ ste neodpovedala. Odpísala niekomu, prosím Vás? Naozaj to myslím úprimne a vážne. Na veku dotyčnej nie veľmi záleží, ideálne 18-55 rokov
Ahoj, skús sa ozvať na happylady@azet.sk ;)
Sme otrokmi svojich vášní . Dal by som si predsa len pozor na tie nosené veci pokial nie sú z nejakého sekáča od "anonymnej" osoby. Na tých silonkách môžu byť všelijaké stopy po všelijakých sekrétoch , tým chcem povedať , že aj s DNA . Ľudia sú aj zlomyslení zvlášť tí čo pre nejaké uchylnosti nemajú pochopenie . Aby si sa nedostal do šľamastiky , napríklad niektorá otehotnie , otec "neznámy" ale jej silonky u Teba ... Alebo sa stane nejaký iný delikt ...
Bohužiaľ nik sa neozval :(