Silonkové veci - ktorá by predala?

Príspevok v téme: Silonkové veci - ktorá by predala?
Milan K

Pekný deň. Nechcem byť otravný a ani nechcem, aby sa táto téma zmazala. Prosím dámu, ktorá by vedela predať, alebo by mi pravidelne predávala ňou nosené silonkové veci. Ak bude treba, vysvetlím jej, prečo to tak veľmi chcem. Preferujem klasické silonkové veci, bez vzoru, silonky, sil.ponožky, podkolienky, ťapky. Vopred veľmi pekne ďakujem. Poprosím nekomentujte, napíšte len tí, ktorý by mi vedeli pomôcť. Ďakujem.

Milan K

tereza168: Váš e-mail pravdepodobne neexistuje, pretože som Vám písal a vždy mi napíše, že daný e-mail neexistuje... :(
Ako inak sa s Vami môžem spojiť?

Milan K

Manzel5487 na cene sa istotne dohodneme.Koľko ona požaduje za tie poškodené silonky?Nemusíme cenu rozoberať tu, dajte mi email, napíšem Vám

AntonK

Nika TT, v realite by si mu mohla strúhla facku :D Ale zaujalo ma, že sympatický chalan by platil o polovicu menej :P Nemyslím to v zlom, ale prečo by pekný uchylák mal platiť menej ako špatný úchylák? (teda ak si odmyslíme scenár, že si slobodná a je to akási forma zoznámenia so sympošom, vtedy by som to pochopil) :D Hovorím, nemyslím to v zlom, len ma zaujíma tá logika :P