Antistresové omalovánky

Príspevok v téme: Antistresové omalovánky
Juraj S

Ahojte,

Chcel by som sa spýtať, či tu má niekto skúsenosť s antistresovými omaľovánkami - či to niekto skúšal a pomohlo mu to možno v období stresu, vyhorenia v práci?

Ďalšia vec, ktorá mi napadá je že či to je vhodný darček. Keďže omalovánky majú podtitul "antistresové" mal som trochu obavy o to či pôjde o vhodný darček. Mal som totiž pocit, že by som osobe, ktorej to dávam naznačil, že je v strese.

Trochu som googli nejaké články o tom ale našiel som iba toto silnaspinka.sk . Má niekto viac informácií alebo skúsenosti?

Ďakujem za názory

ewinna

Kedysi som sa toľko naštrikovala, teraz ma to nejak prešlo. Chystám sa háčkovanie ale oprášiť najbližšie.

Zaran

Určite antistresove omalovanky odporucam , je to príjemná oddychovka . Ja ich malujem kazdy druhy ,tretí deň . To , že sa volajú " antistresove " urcite nie je prekážka, aby si ich daroval ,ak ma dotyčný/ a rad farby , poteší sa . Príčinou si ich kúpiť nemusi byt zákonite stres , proste je to taky relax , do toho nejaky dokument alebo si pustiť hudbu a je hned je lepšie. Ja si ich kupujem z Pepca , z Tedy ,len pozor lebo tam pise na zadnom obale myslím, aj cena.

micheala254

ja som si to kúpila keď to mali v lídli za pár eur, sem tam som to aj použila, bola to taká príjemná oddychovka ale, že by mi napadlo si ísť vyfarbovať keď som v strese to asi nie :D