Rodinné vzťahy - aké máte

Príspevok v téme: Rodinné vzťahy - aké máte
Hugino

Zdravím, zaujímalo by ma, aké máte vzťahy s rodinou, najmä tí, čo majú už vlastnú rodinu (manžel-ka, deti)- s rodičmi, súrodencami, svokrovcami, švagrovcami-ako daleko od seba bývate, ako vás rodina bližšia-širšia ovplyvňuje, či si navzájom pomáhate, ako často sa stretávate...ďakujem.

Luppi

A v com to nie je jednoduche? Ci s nimi byvas, alebo nie, dokazes sa s niekym nebavit par dni. Pokial nebudu s tebou komunikovat normalne, opat prestan hovorit.

Luppi

Ved kvoli tomu mas potrebu ich nevidat castejsie.
Podla opisu ti ludia komunikovat nevedia a preto sa s nimi ani komunikovat neda.
Pomaha na cas prerusit kontakt.

Hugino

Neviem, či som iný, ale mne by stačilo rodinu vidieť tak raz za mesiac, ale to by nepochopili, stále sa do dačoho montujú.

kubita

ja sa nemozem stazovat, k nasim chodievame kazdy druhy vikend a k svokrovcom kazdy prvy a co sa tyka mojich surodencov tak ti su vsetci v zahranici takze s nimi si pravidelne skypujem a s ostatnou rodinou tak normalne navsteva raz za mesiac ked v pohode stihame

asasasa

Bývame v dvojgeneračnom dome, 1000x som to oľutoval, pomáhať nepomáhajú, len majú na nás nároky čo im treba, pomáhať chcú "radou", ktorá ako vždy musí byť výhodná hlavne pre nich. Svokrovci sú ďaleko, oni, vlastne celá rodi žije nad svoje pomery, hospodáriť nevedia, očakávajú fin. injekcie.