ahojte, s priatelom sme takpovediac na zaciatku vztahu, hoci sa poznáme už dlhé roky. Obaja sme prežili ťažke rozchody a oboch nás to trochu poznačilo.
Priateľ má málo času, veľa pracuje, čo mi niekedy značne prekáža. Po jednej z odvolaných schôdzok som mu v hneve napísala, že sa ani necudujem, že ho bývala vymenila za iného ked s nou trávil tak málo času. Urazil sa a odvtedy nezareagoval na žiadnu správu ani nedvihol telfon. je to druhý deň, no poznám ho, že je veľmi tvrdohlavý. Ako mám ďalej reagovať ?
Ďakujem za rady
urazený chlap
Autorka prispevku pise: "Po jednej z odvolaných schôdzok som mu v hneve napísala, že sa..."
Z uvedeneho vyplyva, ze neslo o ojedinely jav a ze sa to dialo zrejme opakovane. Ten hnev boli uz len nahromadene emocie za tie vsetky predosle odvolane zrusene stretka)
Neozyvaj sa mu, nepis mu. Obaja si mate co uvedomit. Ak sa ti uz viac neozve, nemusis asi ani velmi co lutovat. Teraz sa aspon ukaze, na akych zakladoch stal/stoji vas vztah
asia:
bez toho, aby ste sa obaja nepovenovali tomu, ako vás rozchod poznačil, tak váš vzťah nečaká šťastná budúcnosť.
Vaša prudká reakcia je dôsledkom toho, že máte v sebe nevysporiadané emócie...
ospravedlnenie, úprimný rozhovor a snaha oboch na sebe a vzájomnom vzťahu pracovať sú nevyhnutné, ak chcete aby vám to vyšlo.
Tvrdohlavý ? A že si ty sprostá, to vieš? Takéto veci sa skrátka nehovoria ! Ubližujú ! Nebudem sa čudovať, keď sa ti už neozve.
Po pravde si to trocha prepiskla. Ono maju teraz ludia na seba vo vseobecnosti malo casu, kedze sa zenu za pracou a za tym, aby mali z coho zit
A prave pre toto zarabaju zeny menej. Nie kvoli diskriminacii ale kvoli tomu ze chlapi castejsie ostavaju pracovat prescas. O tom ze robia fyzicky narocnejsie a castokrat kvalifikovanejsie prace ani nehovorim.
Myslim, ze toto by ta chlap musel extremne milovat a slepo keby ti toto odpustil
Neznamy...najednej strane mas pravdu, ale na druhej strane to nie je dovod preco by sa mal doticny urazit. Empaticky clovek by to normalne vysvetlil...na tom mi nieco smrdi..
Vieš no, nie každý chce byť krátko v práci a zarábať cca 400 eúr čistého
Nevolaj mu, snad ho to prejde. A hlavne mu nespominaj jeho byvalu.
Áno, to beriem, že je plno chlapov, ktorí v práci na nadčasoch fakt pracujú.
Ešte ak sa im to oplatí, že to pomôže rodine.
Mne to pripomenulo moju spomienku. Ako som zavolala bývalému (vtedy frajer), že mešká na rande a on na mňa cez mobil vyskočil, čo ho vyrusujem, že dostal od šéfa nečakaný nadčas. A keby to aj bola pravda, to ani nemohol napísať, aby som sa nikam nechystala?
Neskôr sa pri jednej hádke preriekol, že tam ostával kvôli milenke a bol koniec.
Dával jej, chudinke erike, rozvedenej matke dvoch malých synov masáže, lebo ťažko pracovala...