ahojte, s priatelom sme takpovediac na zaciatku vztahu, hoci sa poznáme už dlhé roky. Obaja sme prežili ťažke rozchody a oboch nás to trochu poznačilo.
Priateľ má málo času, veľa pracuje, čo mi niekedy značne prekáža. Po jednej z odvolaných schôdzok som mu v hneve napísala, že sa ani necudujem, že ho bývala vymenila za iného ked s nou trávil tak málo času. Urazil sa a odvtedy nezareagoval na žiadnu správu ani nedvihol telfon. je to druhý deň, no poznám ho, že je veľmi tvrdohlavý. Ako mám ďalej reagovať ?
Ďakujem za rady
urazený chlap
simiona na toto treba 2 pohlady. Niekto ostane v praci preto aby sa jeho rodina mala lepsie, aby o nieco viac zarobil a niekto preto aby paktoval s kolegynou a kryl to nadcasom. Cize nemozes oba dva pripady zrovnavat. Urcite nieje v poriadku ked manzel alebo priatel zanedbava svoju rodinu, ale ked ostane o nieco dlhsie v praci s dobrym umyslom tak netreba za to vyvolat konflikt takych rozmerov ze jeden druhemu sa neozve viac ako 2 dni
Chlapi tu píšu, že sú dlho v práci, lebo musia zarábať peniaze pre rodinu. Hm... Chodila som s chlapom, ktorý tiež bol každý deň dlho v práci a robil nadčasy. Ja som s ním chcela tráviť viac času. On vravel, že sa to nedá. Zistila som, v práci ostával kvôli kolegyni, s ktorou ma podvádzal.
Toto nebolo od teba vôbec pekné, mala by si si vyskúšať najprv žiť v jeho topánkach až potom mu niečo vyčítať.
po tomto sa mu ani nečudujem
ufff.....uznávaš si chybu? Si taká výbušná? To nemá nikto rád. Máš podozrenie, že sa Ti nevenuje naschvál, alebo že ťa nemá dosť rád, že ťa berie len ako náhradu? Lebo vtedy by som pochopila taký výbuch nervov, ale v tom prípade sa môžeš aj na hlavu postaviť,takto vybuchovať ti aj tak nepomôže iba budeš za píííp aj sama pred sebou nie len pred ním.
Bodla si mu nôž do srdca a ty máš ešte odvahu sťažovať sa na neho, že je urazený??? Ublížila si, NEVIEŠ ako máš reagovať a my ti tu máme radiť? To sa mi snáď sníva, či?
toto ma tiez casto sere. Ja napr zivym 3 ludi a seba so svojho platu a ked mi manzelka vycita ze som dlho v praci tak ma to tiez zdviha zo stolicky. Ono je to mozno pre niekoho nepochopitelne ale ja v tej praci nevysedavam, lebo ma to bavi.
Na tvojom mieste he necham vypenit a zavolam mu ze ci sa chce kvoli jednej SMS teraz hadat atd.
žial dobovo a civilizačne sme ovplivnený aj negatívami
ako je dlhší strávený čas v práci a tým nás pracovné prostredie
viac ovplyvňuje lebo sme v práci dlhšie ako doma a následne
sa to môže prenášať do vzťahov a rodiny.
Buď to príjmeš alebo nie, že je dlho v práci. Nevieš , nepoznáš mapu a pracovné vzťahy čo sa tam deje.
Možno nevieš vyhodnotiť čo by sa stalo, keby kradší čas pracoval.
Možno by bolo preto jeho miesto ohrozené.
Skús mu napísať, že tomu rozumieš, že sa venuje dlho práci
a či si vie prestaviť menej hodín pracovať aby si mohla byť
častejšie s ním.