Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Co dalej ?

Príspevok v téme: Co dalej ?
Patrik55

Ahojte . Chodil som so svojou ex dva roky . Az tom z jej strany zacal vidiet ze je to nejake nanic . VDy sme sa o vsetkom rozpravali tak sme si teda aj vtedy sadli a povedala mi ze nevie co ku mne citi . Ze uz ma asi nelubi . Zhovarali sme sa teda dalej a povedal som jej ze ak to tak citis ak nevies co dalej ak ma teda uz nelubis tak sa rozidme . Tak aj bolo . Od rozchodu je to rok aj pol . Stale sa stretavame niekedy stravime za vikend spolu aj 15 hodin inokedy za mesiac tei hodiny zalezi ako je cas a chut . Pise mi kazdy den chodime spolu na nakupi navzajom sa podporujeme . Ja ju stale lubim a ona to vie no ked sa to opytam jej povie mi ze patrim do jej zivota velmi jej na mne zalezi ale chce aby sme boli len kamarati . Od rozchodu sme spolu ani nespali ani nic . No mam pocit ze ma to zacina nicit . Velmi po nej tuzim snivam snou neviem si predstavit zivot bez nej no uz sa to zacina prejavovat asi aj na mojom zdraví. Tocieva sa mi hlava, tazko dycham, trpnu mi koncatiny, naval tepla, slabost, tras atd. Vela krat sme sa bavili aj o tom ze sa nebudeme stretavat nebudeme si pisat no nikdy to nevydrzalo bud som napisal ja jej alebo ona mne . Sama mi povie ze si nevie predstavit nebyt so mnou v kontakte . Poradte co spravit ? Zaozaj to skusit a zablokovat si ju vsade prestat komunikovat stretavat sa ? Alebo ?

Patrik55

Dakujem vam za vase radi . Mate pravdu . Zajtra sa s nou mam stretnut zavolala ma na zmrzku tak s nou dam pokec a nejak jej asi poviem ze nech ide so mnou alebo sa vidime na posledy ..

a_dr1a :
Nikdy som ziadnu nenamotaval . Ak som s nejakou randil tak som s nou bol v kine na jedlo na zmrzku a podobne ak som sa s nejakou vyspal tak to bolo po vzajomnej dohode resp. Rozhovore ktory tomu predchadzal a urcite to nebolo tak ze som nejaku motal vyspal sa s nou a odkopol . Ver mi ze taky urcite niesom ...

a_dr1a

Patrik. Chalani ti tu pisu a radia dobre. Musis sa pohnut vpred. A vobec sa nesnaz na svoju ex zabudnut. Lebo to vyvolava v tebe opak - budes ju vidiet vsade, budes na nu nonstop mysliet, budes nou uplne opantany pohlteny posadnuty. Postav sa preto pravde celom. Priznaj si nahlas, ze si ju miloval a milujes, ale zaroven uznaj, ze mas rad a milujes aj sam seba, mas svoju hrdost a cest a ze na lasku je treba DVOCH. A tu lubis iba ty. Vy ste si presli spolu laskou a vztahom. Teraz uz dlhsi cas sa stretavate iba ako kamarati. Ale sam vidis, ze ta to ubija nenaplna a trpis. Ze to nikam nevedie. Najlepsie pre teba bude to cele utat. Vymazat si jej fon, spravy, FB ai. Vsetko. Lebo inak ta to v slabej chvilke bude zas tahat napisat jej, zavolat, chciet sa stretnut. A prosim ta, venuj sa sam sebe a svojim zaujmom zalubam praci sportu cestovaniu, stretavaniu sa s priatelmi kamaratmi. Ale preco si kkt a namotavas ine baby, randis a spavas s nimi a potom ich odkopnes?? Tie baby mohli dufat vo viac, mohli to s tebou niektore mysliet uprimne dobre a ty jak taky kkt ich iba vyuzivas aby si zabudol na jednu, ktora ta ma s prepacenim v p?? Svoju frustraciu kvoli jednej vyuzivas ako pomstu voci inym zenam. Ak to sam nezvladas, kludne vyhladaj odbornu pomoc. Pomoze ti to. Nie ani tak zabudnut (to sa ani neda), ale prijat uznat fakt aka je realita, co od zivota chces a ako sa pohnut posunut vpred. Lebo ak sa nepohnes, iba zatrpknes ete viac. Ver, je iba otazkou casu, kedy sa ona zalubi do ineho a bude milovat ineho. Mozno sa casom zasnubi vyda porodi deti. A ty? Ako chces zit ty? Co chces od zivota? Ake mas ciele tuzby sny?

Kladivo

To mas kolko rokov ze si nevies urobit poriadok s jednou babou?

Si ako psik,ked chce zavola,ty doletis cely nateseny ale nic viac.Si najdi normal babu a jej ukaz vztyceny prostrednik.Lebo takto budes vyplakavat este dlho.
Si najde obrabaca a teba si necha len na "pokecik".
Si chlap a ne placko tak sa tak chovaj.

Howling

Lebo sa s ňou jednoducho stretavaš, rozumej, ona Ťa berie ako kamaráta, nič viac nič menej, tak prečo sa ničíš? skús mať sebadisciplínu a to začni, že si ju vymažeš a už sa jej nebudeš ozývať, ale dodržuj sebadisciplínu, aj keď znova padneš na hubu, jednoducho sa jej neozývaj!!!onio to je len otázka času, ver mi, musíš byť na seba tvrdý a výsledky sa dostavia a po čase sa budeš nad tým len smiať :) hovorím len si musíš stáť za svojim slovom..."ono toto sú rany od života a on Ťa nechá na kolenách pokiaľ Ty sa necháš" Rocky IV

Patrik55

Mnoho krat som uz nad tym uvazoval. Ze proste prerusim kontakt zablokujem si ju na IG na FB alebo ja neviem proste by som ju nemal na ociach . Ale ako to urobit ? Proste zo dna na den sa tak rozhodnut a urobit to nieje problem ale ako vydrzat ? Ked kazde rano pri prebudeni myslim na nu ? Zobudzam sa z nadejov v lepsiu buducnost ? Ked pri zaspavani myslim na nu ? Snivam o buducnosti s nou alebo o tom ako super to bolo ..
celi den aj popri praci spontanne zacnem mysliet na nu .. v kazdej osobe na ulici ju vidim vo vsetkom co robim .. ako prestat na nu mysliet ? Za ten cas rok aj pol od rozchodu som mal rande s vela dievcatami aj som sa s niekolkymi vyspal proste robil som vsetko pre to aby som zabudol ale nepodarilo sa ..

Howling

Patrik - Musíš jednoducho prerušiť s ňou kontakt, inak sa nepohneš z miesta... Jednoducho nech si ona žije svoj život a Ty si budeš žiť svoj, nie si zmierený s rozchodom to je všetko, si slabá osobnosť v tomto ( ja som na tom podobne), ale mňa až skúsenosti naučili čo robiť... jednoducho sú ľudia, ktorí si najdu partnera dajme tomu za mesiac alebo dva mesiace a jednoducho neriešia minulosť.. moja rada kašli na ňu aj tak Ťa len využíva, daj sa dokopy a znova skús randiť a pod. uvidíš čas všetko vylieči ( a druhá frajerka :D) je to mnou odskúšané a mimochodom, veľa ľudí, ktorí trpia rozchodom, si toho druhého moc idelaizujú aj keď pravda je úplne iná :)

Patrik55

Nema nikoho ... a da sa podvadzat niekoho ak je niekto len kamarat ? Podla mna je podvadzanie sa ked s niekym spis alebo prezivas nejake ine sexualne ci citove zazitky a nie ides sem tam von ako s kamaratom

zoom

Ona ma niekoho ineho a toho podvadza s tebou. Sama si nahovara, ze si len "kamarat" aj ked travi s tebou tolko casu, ako s partnerom Vykaslal by som sa na nu. Skor , ci neskor by ta aj tak zase podviedla. Nestoji za namahu.

Patrik55

Skusal som sa stretavat s dievcatami. Hladat lasku inde mat sex s inymi zenami . Vsetko to pomohlo len na chvilu. V kazdej som videl stale len ju a ziadna sa jej nevedela vyrovnat

Patrik 55

Nemyslim si ze to bude z jedla alebo malo tekutin to vsetko je fajn . Skoncil som na internom a na infuzii vysetrenia vsetko v poriadku este ma caka neurologicke vysetrenie zatial sa dopujem magneziom a vytaminmi B . Mam aj nejake lieky na ukludnenie ...
noo nemyslim si ze ma vyuziva alebo nejak z toho profituje . Ona by rada ostala len kamaratkov pisala si sem tam sa stretla jedlo kino alebo tak . No ja som tak nvedel fungovat pytal som si od nej viac casu tak sme sa stretavali castejsie sama vie ze sa koly nej trapim a najlepsie mi je ked sme spolu . Tiez nevie co dalej co by bolo pre mna lepsie ci byt spolu casto aj ked mi viac ako kamaratstvo nevie dat a aj tak sa budem trapit alebo nebyt spolu vobec . Ako tu bolo spomenute . Vsetko alebo nic .. na silu byt so mnou predsa nemoze ak ma nelubi .. a takto viem ze to dalej tiez nemoze ist ..