Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Co dalej ?

Príspevok v téme: Co dalej ?
Patrik55

Ahojte . Chodil som so svojou ex dva roky . Az tom z jej strany zacal vidiet ze je to nejake nanic . VDy sme sa o vsetkom rozpravali tak sme si teda aj vtedy sadli a povedala mi ze nevie co ku mne citi . Ze uz ma asi nelubi . Zhovarali sme sa teda dalej a povedal som jej ze ak to tak citis ak nevies co dalej ak ma teda uz nelubis tak sa rozidme . Tak aj bolo . Od rozchodu je to rok aj pol . Stale sa stretavame niekedy stravime za vikend spolu aj 15 hodin inokedy za mesiac tei hodiny zalezi ako je cas a chut . Pise mi kazdy den chodime spolu na nakupi navzajom sa podporujeme . Ja ju stale lubim a ona to vie no ked sa to opytam jej povie mi ze patrim do jej zivota velmi jej na mne zalezi ale chce aby sme boli len kamarati . Od rozchodu sme spolu ani nespali ani nic . No mam pocit ze ma to zacina nicit . Velmi po nej tuzim snivam snou neviem si predstavit zivot bez nej no uz sa to zacina prejavovat asi aj na mojom zdraví. Tocieva sa mi hlava, tazko dycham, trpnu mi koncatiny, naval tepla, slabost, tras atd. Vela krat sme sa bavili aj o tom ze sa nebudeme stretavat nebudeme si pisat no nikdy to nevydrzalo bud som napisal ja jej alebo ona mne . Sama mi povie ze si nevie predstavit nebyt so mnou v kontakte . Poradte co spravit ? Zaozaj to skusit a zablokovat si ju vsade prestat komunikovat stretavat sa ? Alebo ?

Angelika3

No veru, mal by si sa vzchopiť a hej, tie stavy môžeš mať z nejakého nedostatku živín, ale rovnako možno aj z toho, že takto nie si šťastný, psychika môže zasiahnuť aj do fyzického zdravia.
Mne to príde, že ťa tá dievčina tak trochu využíva na to čo ona potrebuje a vyhovuje jej, že ju ľúbiš, kdežto ona ti už lásku oplácať nemusí, keďže ste sa "rozišli". Príde mi to od nej hrozne sebecké a myslím si, že by si sa mal prestať s ňou kontaktovať a nájsť si inú babu. Jediným liekom na lásku je ešte viac lásky. Takže tak.