Povedzme, že moja partnerka je presvedčená, že len ona vie všetko, ona rozumie do všetkého a len ona môže rozhodovať o všetkom. uvediem príklad, nemôžem vyprať prádlo v aut.pračke lebo to len ona vie, ne môžem umyť okna len ona, šraubu nemôžem zašraubovať lebo ja to neviem, auto nemôžem umyť lebo...o ničom nemôžem rozhodovať bez nej ani o tom kedy a kde nalepiť nálepku na detskú hojdačku, kedy a ako mám ostrihať ovocné stromy a pritom ani nerozumie do toho.
paranoja?
Si pod papučou pod papučou po po po po pod papučou
Tak to je uz ich vec, ako to maju rozdelene........... keby si sa staral o svoj zivot radsej !!!!! Trapit ho moze hocico ine..........tak sa dotoho nevrtaj, aj tak s tym nic nespravis tak o com to je?
A okrem toho to malo aj pozitívny účinok na životné prostredie, lebo sa nám premnožili veveričky s tými nechlpatými chvostíkmi, ktoré nedokážu liezť po stromoch.
Mne ex nedovolila vynášať kôš, ale občas sa mi podaril husársky kúsok a jednoducho som vyhodil ten kôš z balkóna, zo siedmeho poschodia. Ona to nechápala, lebo dvere nezavŕzgali, normálne som sedel a pozeral telku. Tak by si mal postupovať, ak chceš uspieť!
No tak to je hadam ich vec a ich zivot.
Tolko veci v zivote by sa vyriesilo keby sa kazdy staral o seba, ale zas ludia na tomto fore by nemali co robit :-)
Prestavte si, že už 2 roky neboli umyté okná lebo ona nestíha a nikomu nedovolí, v aute sú nahromadené odpadky ale to nič. Ne jedna sa o moju osobu len o moju susedku. Žije s partnerom, ktorý je vyštudovaní, ako muž vo svojom dome predtým urobil všetko čo sa tyká maľovanie, elektriku a drobné alebo aj väčšie opravy, vie variť, prať, upratovať. Majú 3 r.dcéru a vidím na neho, že sa trápi ale dokedy alebo ako to dopadne tak to neviem.
Tak sa prispôsob a rob tak, ako to chce ona. Budeš to mať vo vzťahu jednoduchšie a vzťah vydrží dlhšie. Ona je dominantná a ty si subdominantný.
A kazdemu z nich radia, aby sa s nou rozisiel, lebo sa to nikdy nezmeni a nebude stastny :-DDD
Tak vedla sa typek stazuje, ze ma neschopnu partnerku, ktora nic nerobi a tu sa typek stazuje, ze ma az prilis schopnu partnerku, ktora robi vsetko a on sa citi neschopny :-DDD
Toto uz nema uroven.