Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

paranoja?

Príspevok v téme: paranoja?
Timba

Povedzme, že moja partnerka je presvedčená, že len ona vie všetko, ona rozumie do všetkého a len ona môže rozhodovať o všetkom. uvediem príklad, nemôžem vyprať prádlo v aut.pračke lebo to len ona vie, ne môžem umyť okna len ona, šraubu nemôžem zašraubovať lebo ja to neviem, auto nemôžem umyť lebo...o ničom nemôžem rozhodovať bez nej ani o tom kedy a kde nalepiť nálepku na detskú hojdačku, kedy a ako mám ostrihať ovocné stromy a pritom ani nerozumie do toho.

poradim38

Tak to je uz ich vec, ako to maju rozdelene........... keby si sa staral o svoj zivot radsej !!!!! Trapit ho moze hocico ine..........tak sa dotoho nevrtaj, aj tak s tym nic nespravis tak o com to je?

ped

A okrem toho to malo aj pozitívny účinok na životné prostredie, lebo sa nám premnožili veveričky s tými nechlpatými chvostíkmi, ktoré nedokážu liezť po stromoch.

ped

Mne ex nedovolila vynášať kôš, ale občas sa mi podaril husársky kúsok a jednoducho som vyhodil ten kôš z balkóna, zo siedmeho poschodia. Ona to nechápala, lebo dvere nezavŕzgali, normálne som sedel a pozeral telku. Tak by si mal postupovať, ak chceš uspieť!

grckagrc

No tak to je hadam ich vec a ich zivot.
Tolko veci v zivote by sa vyriesilo keby sa kazdy staral o seba, ale zas ludia na tomto fore by nemali co robit :-)

timba

Prestavte si, že už 2 roky neboli umyté okná lebo ona nestíha a nikomu nedovolí, v aute sú nahromadené odpadky ale to nič. Ne jedna sa o moju osobu len o moju susedku. Žije s partnerom, ktorý je vyštudovaní, ako muž vo svojom dome predtým urobil všetko čo sa tyká maľovanie, elektriku a drobné alebo aj väčšie opravy, vie variť, prať, upratovať. Majú 3 r.dcéru a vidím na neho, že sa trápi ale dokedy alebo ako to dopadne tak to neviem.

Preteba

Nie, v žiadnom prípade sa neprispôsobuj, lebo stratíš svoju osobnosť. Porozprávaj sa s priateľkou o svojich pocitoch. Chybu však robíš aj Ty, že jej to dovolíš. Si muž, postav sa k tomu rázne, ale s láskou. Dohodnite sa, ženské práce nech si robí ona, ale mužské nech nechá na Teba.

ped

Tak sa prispôsob a rob tak, ako to chce ona. Budeš to mať vo vzťahu jednoduchšie a vzťah vydrží dlhšie. Ona je dominantná a ty si subdominantný.

grckagrc

Tak vedla sa typek stazuje, ze ma neschopnu partnerku, ktora nic nerobi a tu sa typek stazuje, ze ma az prilis schopnu partnerku, ktora robi vsetko a on sa citi neschopny :-DDD
Toto uz nema uroven.