25 a ešte som nebola u gynekológa

Usmiata335

Baby, tak keď toto vám príde čudné, tak napríklad moja suseda u gynekológa bola raz ked mala 18 a odvtedy už tam nešla nikdy, teraz jej ťahá na 40. Jedine ju vyšetrovali sonom, keď bola tehotná a to je všetko, rodila doma s pôrodníčkou. Dieťa nedala takisto k lekárovi, iba zaočkovať. A to má tiež už 7 rokov. Takže baby, moc by som sa nesrala nad tým čo napísala autorka, skôr by som sa zamyslela nad tým ako niekto pristupuje aj k dieťaťu.

poradim38

Ty si dobra hlupana!!!! Ja som bola tiez takato, len chvalabohu ma to preslo a v 19tich co je podla mna uz vtedy neskoro ist, som nacvalala na gyndu aj ked mi nic nebolo!!!!! Lebo to je ten zdravy strach!!!! Bat sa o svoje zdravie aj ked sa citis ok!!!!! Ja normalne som udivena, ved si zena, tieto zenske veci by sa urcite nemali zanedbavat!!!!!! Aj keby si bola panna, tak to je jedno, aj tak je najlepsie sa tam ist aspon zaregistrovat a dat si urobit vstupnu prehliadku!!!! Nic za to nedas!!!! Iba budes vediet ze si naozaj ok a nie len ze si to myslis!!!!

Bitchees

Simiona je to jeho povolanie do ktoreho dobrovolne siel. Casom ho to unaví ked tam vidi zeny ktore prichadzaju s roznymi problemami a uz ho to ani nebavi vekom a je to potom ten typicky mrzuty doktor. Ale hovorim, 19ročny chalan tam ide len za jediným účelom. Chlapi by tuto prácu nemali robit, iba ženy. A nazor ze chlapi su v tomto citlivejsi je blbost. Všetko zavisí ako a kto. Poznam vela gynekologiciek ktoré sú super... chlapi nech si so svojimi problemami chodia mužom a ženy ženám.

simiona

Bitchi, nemyslím si, keby to bola pravda, mohli by sa na neho sťažovať a skončil by. Okrem toho, je to jeho zamestnanie a vtedy veci berieme skôr tak, že ich musíme urobiť, určite z toho nemá zábavu.

Bitchees

Podla mna chlapi gynekologovia su riadné prasata a potom sa medzi sebou rozpravaju koho tam mali ako vypadala atd atd.
Na tuto moju otazku nenajdete odpoved. No viete, ze ked chalan ide na vysoku skolu tak má okolo 19-20 rokov. Je mlady a je jasne ze jeho ucel nieje pomahat .. ak chce pomahat nech je chirurg, očny atd... ale hej mladí chalani ktorí naživo este nevideli ...

jenasviac

Ja mam skoro 25..tiez som este nebola na vysetrenie u gyn..akurat tak u detskeho ked som mala asi 12 rokov..som panna .. hoci toto nieje dovod na odkladanie vysetrenia ..u mna to nieje tym ze by som sa hambila..skor sa bojim co mi najdu, ci sa tam niecim nenakazim, ako sa bude chovat lekar a tak...je to asi detinske, ale uz to musim zmenit...
Jedno ale odsudzujem a to je mamografia...