Bolesť, blokovanie pri zohnutí - bedrový klb???

Príspevok v téme: Bolesť, blokovanie pri zohnutí - bedrový klb???
Br0visT

Zdravím, mám 17 rokov a chcem sa tu obrátiť s mojím problémom. Už asi 2 mesiace mám problém pri (hlbokom) zohnutí sa. Jedná sa o ľavú nohu. Keď mám nohy od seba tak mi bolesť vyžaruje do vnutornej strany - trieslo, slabiny. Keď mám nohy spolu tak zase vo vonkajšej strany - z boku. Keď dlhšie sedím v zlej polohe tak aj zo zadu. Nikdy pred tým som taký problém nemal. Nadváhu veľmi nemám, nikdy som nemal problém pohybovať sa. Športujem aktívne basketbal, florbal a cviky s vlastnou váhou. Meriam 188cm a vážim 94kg. Neviem, či tam je nejaký zápal, či to je vôbec bedrový kĺb aj keď mám taký pocit, či je len niečo natiahnuté. Pred necelým mesiacom som bol s tým u ortopéda, zdelil som mu, čo tu teraz píšem a on mi rôznymi spôsobmi pokrútil nohou, tlačil mi na miesta či ma to nebolí a zdelil mi, že kĺb je úplne voľný a že to môžem mať z chrbtice s ktorou som už v minulosti mal problém. Odporučil mi ísť na rehabilitácie a to bol záver. Pýtam sa teraz, ako to riešiť. Kvalita tých rehabilitácií nie je úplne super, čo si myslia viacerí. Takže neviem, či tam ísť, kedže vlastne som športovo aktívny a nejaké poskakovanie tam na rehabke neviem čo mi pomôže.
Ďakujem