Ahojte, čo podľa vás znamená, keď idem po meste (zo školy), volám s mamou a taký starší pán ktorý šiel oproti mne mi nahlas povedal (jak prechádzal oproti) že: " Potom aj mne zavolaj". A ja som sa naňho vtedy pozrela, on na mňa tiež pozriel, a pokračoval v ceste. Akože wtf ? To čo má akože znamenať ? Veď nevyzerám ako nejaká šľ*pka ani nič.
PS: Mám 16.
Žeby nejaký starý perverzák ?
Súhlasím s Ovečkou. Slečna sa musí naučiť dekódovať aj hovorenú reč, nielen esemesky alebo posty na instagrame. Pán normálne žartoval, akurát že si si nevšimla smajlík, ktorý umiestnil za vetou. Mala si aj ty odpovedať smajlíkom. To je normálna medziľudská komunikácia.
To len zena moze toto urobit, ze sa nad tymto zamysla a este aj temu na forum o tom vytvori. Ospravedlnuje ta tvojich 16 rokov. Mne nespocetne velakrat ma ulici chalani, muzi, starsi chlapi nieco povedali ci tlapli ma po zadku ci mavali alebo piskali na mna ci ma znenazdajky objali alebo sa opytali, co robim vecer, ale najviac su to slovne poznamky. A teda takato prkotina, ako teba trapi, chlap by po 5 minutach uz ani nevedel, ci niekomu nieco povedal. Prosim ta, fakt toto neries. Lebo ide o nic. Ked je niekto drzi, posli ho do p-cka, strel mu po hube, ale tato slovna poznamka je nic.
toto je tak typicky slovenske, typek si chcel len zazartovat s nejakou stavajznou a hned je za perverzaka. Potom sa zenske divia ze ich ziadny chlap len tak neoslovi, to by bol uz za mega uchyla.