kde nájdem harmóniu, radosť ? som hrozná

Príspevok v téme: kde nájdem harmóniu, radosť ? som hrozná
Tatianka195

Dobrý deň všetkým prajem. Mám 23 rokov, nerozvedených rodičov a veľkú rodinu, psíkov, priateľa a najlepšeiu kamarátku.. Mám prácu a do školy chodím externe. Neviem kde je problém, ale život si neužívam, len ho akoby prežívam.. odrátavam dni do víkendu, ktorý len prespím a preležím, a potom od pondelku zase rátam. Koníčky už asi ani nemám, šprot nerobím žiadny. Nič ma nebaví, a keď mám niečo urobiť tak len na 50%... Takáto som nikdy nebola. Ako mám prosím s tým bojovať? príde mi to akoby som proti niečomu štrajkovala, alebo neviem.. skúšala som jógu, meditácie, beh, ale nič mi nezabralo. Trvá to od januára. Pred rokom som o tomto čase trpela depresiou, ale pocity a myšlienky mám iné, preto sommtúto možnosť teraz vylúčila.. Ďakujem každému za rady !

powerofMIND

Žiješ do vtedy do kým si ťa niekto pamätá. Zamysli sa nad svojim životom nad svojimi strachmi a krok za krokom si choď za tým kým chceš byť. Jedného dňa až skoníš v cieľi si uvedomíš čoho všetkého si schopná, len sa musíš pozrieť dovnútra. Len vtedy budeme/budeš štastná keď zo seba vydáš maximum kvôli niečomu čo má na svete zmysel/pre teba zmysel.