Vysadenie paterinu

Príspevok v téme: Vysadenie paterinu
Palio

Ahojte vsetci. V septembri sa mi stalo ze sa na mna nakopilo nejako vela veci a nezvlafol som mal som zle sny pri spani vzdy zasklby zle myslienky ze skm chory a... asi vsetci poznate. Doktorka mi nasadila rano paretin 20mg raz d3nne. Pokial mi zacalo byt lepsie preslo asi 2 mesiace no vzdy to potom bolo tak ze mesiac dobre tyzden zle. Znova mesiac dobre a tyzden zle. Momentalne je maj a zacal som so snizovanim davky presiel som z celej na polovicu. A teraz som 3 dni zabudol vziat tabletku no a dnes a vcera neskutocne bolesti hlavy a trocha tocka v hlave. Zaludok stiahnuty. Myslite ze to moze byt z toho ze som zabudol vziat tablety alebo z tej znizovacej davky? Znizovat som zacal asi cca 8 dni dozadu. Doktorka mi sama navrhla znozovanie kedze som bral lieky uz 8 mesiacov a bolo mi uz da sa povedat fajn. Trocha sa obavam toho znizovania ale verim ze to zvlafnem len tie bolesti hlavy su masaker. Ako to dlho bude trvat? Vfaka za tipy rady postrehy... ;)

Palio

Vysadzujem lebo doktorka sama povedala ze uz mozme zacat vysadzovat a zacal som tak ze pred vysadenim som vral celu tabletu a teraz mi kazala aby som siel na polovicu.

GJL

Ahoj ja tiez vysadzam ad,mne je hrozne aj ked znizujem postupne.Strašne tocenie hlavy,bolest hlavy,kolisavy tlak,busenie srdca,zrychleny pulz.Myslela som ze to zvládnem ale uz zacinaju psychicke potiaze znova sa zhoršovať.Takze sa budem musieť vratit k liekom.

Tomas12345

Preco vysadzujes lieky, ked ty nerobili ziadne neziaduce ucinky a robili ti dobre? Takto znova hrozi ze sa ty vratia tie stavy co si mal.

A co ss vysadzovania tyka to by sa malo robit postupne, a nie ze celu davku hned naraz vysadis, potom mas z toho aj taketo abstinencne priznaky.

Palio

Este som zabudol momentalne sa citim tak ze bolest hlavy slabost v rukach busenie srdca . Citim sa ako taky roztraseny panacik co si ho ludia davaju do auta :D :D
Netreba sa lutovat ale treba z toho aj posrandovat hoci niekedy je to celkom tazke ;)