Bolesť hlavy

Príspevok v téme: Bolesť hlavy
vgjjvg

Pred troma dňami ma začala bolieť hlava až tak že som musel odísť z práce, doma som si dal tabletku a prešlo to. Na druhý deň ráno to vyzeralo že je všetko v poriadku no poobede bolesti znova začali, hlava ma bolela hlavne keď som sedel, keď ležím hlava ma nebolí. Včera večer ma hlava bolieť prestala a dnes ráno ma znova bolí taktiež keď sedím. Tabletky ako Ibalgin, Paralen nepomáhajú. Neviete čím to môže byť spôsobené a čo s tým? Nerád by som s tým šiel k lekárovi..
Bolesť skúsim opísať tak že je to pulzujúca bolesť hlavne, niekedy až neznesitelná v oblasti spánkov a prednej časti hlavy.

Omen

Podľa toho čo si popísal to vyzerá na migrénu, takže návšteve lekára sa nevyhneš! Odmeraj si tlak, ak ho máš vysoký, potom máš bolesť hlavy z neho.

Rescue84

Može suvisiet stresom nebo sniečim iním faktorom najlepši prirodnej aspirin je iba jeden treba vediet aku prácu se jednalo može suvisiet aj s tlaku s počasia je veľa spuštačou na bolest hlavy hluk take spôsobuje bolest hlavy treba vediet očo se jedna ak doma spuštat tka jedine si namontovat proti zvukovu stenu a vybavene

GOING

Na toto som slabí, a priamo neporadím.
Skutočne keď ide o hlavu a opísané príznaky, odporčam navštíviť lekáraaj Keď ste písal že to nezámýšľate.
Môže to byť hocičo stupňujúce sa mechanické aleho hydrodynamické
keď už lieky od bolesti prestali zaberať.Krvná zdrazenina(hematóm),
ktorý treba možno rozpustiť, zúčená tepna, žila.

A.Ž.
lek. Ing., parapsychológ,
psychotronik, hypnoterapeut