Potrebujem sa vyrozprávať

Príspevok v téme: Potrebujem sa vyrozprávať
Ragnar11

Potrebujem sa vyrozprávať, trpím depresiou a som strašne osamelý, väčšinou sa mi cez deň nič nechce, stratil som záujem o všetko čo ma v minulosti bavilo, no proste sa mi už nechce žiť a všetko ma iba sere, mávam dosť často pocit že som tu zbytočný a keby sa zabijem tak by som nikomu nechýbal, snažím sa s tým niečo urobiť a v posledných pár dňoch sa mi akosi darilo a to hlavne kvôli tomu že som som si začal písať s jedným dievčaťom a je to veľmi super, no celkovo sa mi proti depresii bojovať moc nedarí, som ochotný si s kýmkoľvek písať o vašich problémoch a myslím si že ak ma niekto podobné problémy ako ja tak nám to obom môže veľmi pomôcť, moc som sa tu nerozpísal no a to preto že sa mi ani nechce ak chcete napíšte mi svoj príbeh a svoj mail aby som vám mohol napísať :)
Budem rád za každého z vás :)))

NeznamyTHM1986

Nebol to problem ako taký... No ja proste žijem v malom meste z ktorého každy ked môže uteká (a taktiež mám rad metal/rock muziku - čiže sradny ako disktoeky, klasické zábavy a pod. veci ostro odmietam - čiže som chcel najsť nejakú s pod. záujmamy ako ja). Tak som chcel najsť nejaké známosti (aspon kamaratske ked už nič bližšie). No ako píšem čo sa týka chatov v 99 percent to bola moja jednostranná iniciatíva... Preto pod. veci už navštevujem len minimálne

Ragnar11

Neznamy: ano funguje aj obojstranne pretoze to dievca sa mi zdôverilo s tým čo v živote zažila a s tým čo ju momentálne trápi, bola dosť otvorená a písala mi o tom co si úprimne myslí o mojich problémoch, takže si myslím že to funguje obojstranne
Inak ty si si prečo písal s inými dievčatami, tiež si mal nejaký problém o ktorom si sa potreboval vyrozprávať? Čo to bol za problém? Trvá to ešte? Je to horšie či lepšie?

NeznamyTHM1986

Ragnar: A funguje to vaše písanie aspon obojstranne? Ja som si občas zvykol tiež pisaať s dievčatami - no v 99 percentach to fungovalo štýlom ja jednostranne píšem ok, normalna konverzácia... Nenapíšem prvý - dotyčná ani nevie že existujem...
Dlhší čas som tak fungoval, potom ma to prestalo baviť (zažil som aj také bizarné situácie... S jednou som bol v kontakte cez azet, potom aj cez fb (plus jedno stretnutie bolo - aj ked bola zdaleka prišla k nám do mesta na jedno podujatie)... No ale keď ma taký typ konverzacie prestal baviť - zmazal som si ju s fb tak aj keď naša konverzácia bola len o mojej jednosrannej iniciatíve našiel som na azete spravu - ,,Ty si si ma vymazal s priateľov? No vďaka"

ped

A ešte si pamätám, ako si púšťala túto pesničku, keď si myslela, že spím: www.youtube.com
Neviem po anglicky, ale isto to bolo niečo negatívne, či?

ped

Aj ja trpím depresiou, lebo mávam sny a stále sa mi to opakuje, že ma nad ránom pusinkuje moja ex, čiže moja stará. Srdce sa mi rozbúši, tlak stúpne, hlava treští, ale nie zo zaľúbenia, ale niečo ako pred infarktom. Už to mám tak jeden týždeň. Dnes začínam písať knihu Stará sa vracia, do zajtra by som ju mal mať napísanú, mám premyslených cca. štyristopäťdesiat strán, na úvod:-)