Chudnutie

Príspevok v téme: Chudnutie
Dada560

Ahojte.. ... Chcela by som schudnúť 4 kg za mesiac, zatiaľ cvičím 2 týždne a už som schudla kilo ale neviem ci je vôbec reálne že by sa mi to podarilo pretože sa strašne prezieram z času na čas a tak sa vás teraz pýtam ci niekto mal takýto problém a ak tak co s tým robil poprípade nejaké rady ktoré vám pomohli........ Veľmi pekne vám ďakujem za všetky vaše odpovede

GOING

Odporúčam ráno na lačno piť jednu čajovúlyžicu za studena lisovaný ľanový olej, kúpite ho v Bio predajni potravín.
Ten sa odporúča lebo pomáha metabolizovať nenasýtené mastné kyseliny na nasýtené a tým zvyšuje stráviteľnosť tukov a odľahčuje trávenie a pečeň. Odporúča sa aj pri menej zdravej strave a človek potom nepriberá (mám to vyskúšané).

Dodržujte pitný režim aby sa telo dobre detoxikovalo. Pite čistú vodu, 1 dl. minerálky, 2 dl. sladkej čaťavy za deň.

Medzi jedlami odporúčam prestávku 2-3 hodiny.

A.Ž.
lek.Ing., parapsychológ,
psychotronik, hypnoterapeut

GOING

Ja som sa stravoval podľa krvnej skupiny a schudol som 8 kg z telesného tuku za 2 mesiace. Pre porovnanie pri klasickej diéte som ronako schudol 8 kg za dva mesiace ale pri každodennom cvičení.
Strava nastavená podľa krvnej skupiny má vyššiu stráviteľnosť.

Stravovanie podľa krvnej skpiny má historicý pôvod a význam. Ja som krvná skupina A - vegetariánska ale kura z ryžou jem každý deň lebo dennú potrebu bielkovým by som z veg.stravy denne nepokryl, ktorá je potrebná aby som nemal úbytok svalovej hmoty (1g bielkovn na 1kg telesnej hmotnosti za deň).

Pite max. 20 minút pred jedlom aby ste nezriedila žalúdočné kyseliny (pH žalúdka 1,75 až 3,5) a po jedle nepite skôr ako 45min..

A.Ž.
lek.Ing., parapsychológ,
psychotronik, hypnoterapeut