Viete mi poradit,mate niekto tachykardiu a potite sa z toho?
Tachykardia
sim...tu by bola najlepšia akupunktúra
Čim konkretnym ho mam posilnit???
ide o slabosť srdca.Posilniť srdce a problém zmizne(slabí Jin,silný Jang-teplo ženie srdce,slabí Jin ho nebrzdí)
Vie mi nikekto povedat v com je problem .. mam24 rokov a presla som si velkym stresom..obcas citim take vibrovanie na hrudi a citim ze mi vynecha tlkot srdca..potom to prejde a srdce strasne rychlo busi..citim horucavu v tvari a rukach..bojimsa..nikomu som to este nepovedala a nebola ani u lekara..zvlastne je ze sa mi potom zacne grgat akoby mi netravilo..citim občas tlak v krku..
EKG mam spravene zistena sinusova tachykardia,este ma caka echo srdca.Ja to mam podla vsetkeho z anemie.Ta tiez moze spôsobovať tschykardiu ale som aj obeznejsia.Len to potenie mi vadi a tocenie hlavy.
a potom sa človek aj potí , ospr.sa za výpadok textu
Tachykardia môže mať rôzne príčiny . Zvýšená fyzická námaha a potom sa človeka aj a to velmi často u obeznych ludí . Často je tachykardia vyvovalá emóciami /strach, tréma/a aj vtedy sa človek môže potiť . Zrýchlenú srdcovú činnosť v klude bez spomínaných príčin môže zapríčiniť káva , alkohol . Ak vzniká bez provokujucej vonkajšej príčiny a je aj v kludových podmienkach , na príčine môže byť porucha štítnej žľazy alebo tachykarduia v zmysle poruchy srdcového rytmu . Vtedy , resp. ak vadí aj iná forma treba si nechať natočiť EKG ...