Vysádzanie AD

GJL

Najprv som mala ťažkú depresiu,potom stredne tazku.Tak preto ale az teraz som zistila ze antidepresiva su svinstvo.Ktore len sposobuje kopec nežiaducich účinkov

Holubienka17

No tak skús.asi máš ľahkú diagnozy.preco si doteraz užíval liek a nie Ľubovníková keď tak zaberá?

Holubienka17

V priebehu vysadzania to bolo v pohode,ale mozgu po čase začnú chýbať látky čo obsahovali lieky,stav sa stal neznesiteľný a nastupovali lieky,ale už tak rýchlo nezaberali,už to nechcem skúšať vysádzať,abstaky boli dosť silné, odvtedy mi pribudli ďalšie fyzické prejavy nepríjemné,aké bez liekov to bolo hrozné,nedalo sa žiť

GJL

Niekto to ale dokáže a viac sa k nim nevrati alebo sa daju uzivat lieky aj na bylinnej báze nez sa napchavat hentym hnusom

Kaido

Jasne ze to je kolotoc, AD su neskutocne svinstvo, riesenie je take ze pocad napchavania touto drogou sa moze zlepsit stav, no po vysadeni znovu vypuknu depresie, to je ten kolotoc na cely zivot, a po par rokoch odide pecen,zaludok, zhrsenie erekcie, nadvaha...

Holubienka17

Pri postupnom nie,ale mesiac po vysadení, zhoršenie celkové a potom následne zas AD,je to začarovaný kruh,na celý život