baby mam taky problem ze mam chlpky na bruchu niekedy viditelne...prosim vas co s tym?...a este sa chcem opytat ze cim a ako casto si holite stehna? dakujem!
chlpky na bruchu...
ahoj daja pd, chcem sa ta opytat aky peroxid je dobre na odfarbovanie chlpkov pouzivat, myslim kolko percentny. chcem to uz dlhsie vyskusat, ale je mi blbe sa v lekarni opytat, ze kolko percentnym peroxidom si mam odfarbit chlpy, hlavne ked je za mnou kopa ludi :) dakujem
ahojqo75 ahoj!Určite choď ku kozmetičke ak ti to vadí.No ale teda neviem koľko máš rokov depilovať by sa nemalo cca do 18roku kôli hormonálnemu vývoju.Ak ho máš ukončený nie je problém chĺpky oddepilovať studeným voskom,alebo teplým,ale filmovým,nie klasickým,ten môže spôsobiť popálenia hlavne u nešikovnej kozmetičky!Celý úkon trvá asi 3min a stojí cca do 80sk.
Baby som kozmetička.Najlepšie je depilovať,alebo odfarbovať peroxidom alebo existuje aj refektocil farba na odfarbovanie chĺpkov ale neviem či je predajná v drogériach,my ju objednávane ako salón cez dílera.Ale len v prípade,že nemáte alergiu na peroxid a pigmentové farby,ak si nefarbíte vlasy alebo obočie je potrebný pred použitím urobiť TEST CITLIVOSTI!!!Každopádne chĺpky vždy dorastú či sa holia alebo depilujú,len po depiláci pomalšie.Jediné trvalé odstránenie chĺpkov je laserom,čo sú desaťtisíce.
prepacte ze to davam sem...ae maam taky problem ze nad perou maam chlpky...newm ci ich vidia ostatny ae ja ano a dost..pls poradte:D..mam ist ku kozmeticke?:D
ani trhat, ani holit... na laser nemam. mam chodit ako opica? neviem ci to priatel oceni :D a ja uz vobec nie
baby chlpky si netrhajte, lebo si vypestujete pekny porast hrubych tmavych chlpov
alani.....ten peroxid ti predaju len tak??...a to neskodii velmi???kolko to cca stoji??:D
ja som raz oholila v letee chlpky na stehnach a bruchu so ziletkou....vjem spravila som xybu...poradila mi to kamoska....a od vtedy to rastie cim tmavsie..newm co stymm....ae taak uz chlpky na bruchu trham s pinzetou aa na stehnach holim lem v lete:Dco uz:D
pred chvilou som tu zalozila podobnu diskusiu, tiez ich trham pinzetou okolo pupku, je ich naozaj len par, ale su cierne a to nie som az taka bruneta, mam skor svetlohnede vlasy az plave. na stehnach pouzivam ziletku a je to ok, tam mi tak rychlo ani nerastu.. horsie je to s nohami od kolien dolu, nepomaha ani epilator, na druhy den uz rastu..