Bolí to keď ho dávaju? Alebo pocas nosenia? Mam 19 rokov a vzdy som sa toho akosi bala lebo bratovi strojcek mkc stiahla a ked ho dala dole tak sa mu zlomili predne zuby.
Ide o to ze mi zuby nejak nevadia až na očny zub kvoli ktoremu sa nesmejem moc a keď sa usmejem tak sa vystrči a je ho vidiet preto sa usmievam len tak zlahka. A cena kolko asi? A ako dlho sa nosi? Dakujem.
Napíšte mi prosím všetko u zubnom strojčeku
No s tym, ze to bude stat 300 eur sa rozluc...tolko ta vyjde konzultacia, rentgeny, navrh liecebneho planu.... Asi tak :D
ahoj. mas ten ocny zub akoby na ostatnych zuboch? akoby nemal miesto? ak ano, tak sa priprav, ze ti pravdepodobne vytiahnu styrku zub, ale to sa voobec nemusis bat lebo to voobec neboli. je ine ked je zub chory a boli a musia tahat, ako ked tahaju zdravy zub to necitis nic. naozaj. pokial ti na tej strane uz chyba nejaka stolicka, nebudu ti tahat uz nic. nasadzovanie strojceka vobec neboli. prvy tyzden je neprijemny ale nic co by si nevydrzala. len taky mierny tlak. potom to ustupi. budes chodit na dotahovanie a to bude vzdy taky mierny tlak potom par dni. ziadna bolest alebo co ze by sa nedalo nieco vydrzat. so strojcekom sa vyhybas rebierkam a tvrdym veciam lebo sa zvykne odlepit ked zahryznes do tvrdeho. nasadzuje sa tak, ze ti vysusi takym fukacom zuby, nanesie lepidlo a lepi take stvorceky s dierkami jak do koralky a potom cez ne prevlieka ten drot. priesvitny stoji 500e a obycajny tusim 300. ten problem co mas ty som mala aj ja a do pol roka som mala po probleme. po pol roku som na vlastne riziko poziadala aby mi ho dala dole. tak mi ho dala dole, nebolo prijemne len to, ze to lepidlo musela zbrusovat vrtackou dole...to mi stiskalo zadok, ale dokonale to vycistila od lepidla a dnes nelutujemm rozhodnutie dat si strojcek