Nevladzem žiť

Príspevok v téme: Nevladzem žiť
Anonim88

Mam 20 a asi rok chodim k psychiatricke kvoli uzkosti a problemom s komunikaciou s ludmi.. (nieco ako isty typ socialnej fobie) poslednu dobu mam obrovske depresie. Neviem co bude s mojim zivotom buducnosti. Mam pocit zo seba ze v zivote nduspejum ze nebudem mat po skole dobru pracu aj kvoli mojim problemom. S rodicmi moc nevychadzam. Mam brata a tiho maju ovela radsej nez mna ani unich moc komunikacis nieje bohvie co len ma zhadzuju za vsetko. Tiez mam pocit ze omna frajer nejavi zaujem uz a pod. mam chut sa zabit. Neviem ci o tom mozem poved psychiatricke ked knej pojdem najblizsie ci by to nezobrala tak ze ma musia zobrat na liecenie.

Monogam

Ako ti môže niekto pomôcť ,keď nie si úprimná .Keď chce niekto pomoc musí sa úplne otvoriť povedať aj tie zdanlivo najnepodstatnejšie veci.

Tomas12345

Mam 20 a asi rok chodim k psychiatricke kvoli uzkosti a problemom s komunikaciou s ludmi.. (nieco ako isty typ socialnej fobie) poslednu dobu mam obrovske depresie. Neviem co bude s mojim zivotom buducnosti. Mam pocit zo seba ze v zivote nduspejum ze nebudem mat po skole dobru pracu aj kvoli mojim problemom. S rodicmi moc nevychadzam.

Co sa rodicov týka tak si ich dcéra neviem preto pochopit preco by sa k tebe mali spravat horsie ako k bratovi. Nemoze to byt azda tým že sa k rodicom správas horsie ako tvoj brat ? Mozno ze brat sa im viac venuje a rozpráva sa s nimi a preto sa k nemu aj spravaju lepsie.

Na prácu sa vykasli, nejaku pracu uz mat budes, a ak nie tak budes dostavat podporu od statu. Ty bud rada že sa nemusis bat ako ludia v minulosti, ze ich unesu a prinutia pracovat na pusti, ci na poliach a popritom ich bicovali.

Najdi si nejake konicky a nieco co ta bude baviť. Hlavne neries hluposti, a nerob z komara somara. Toto co mas nie su naozajst ne problemy. Neviem co by si robila kebyze si tazko chora. Nevazis si toho co máš.

Ragnar11

Podľa mňa je najdôležitejšie nestrácať vôľu pretože tá je základ, dokážeš robiť veci naplno? Nemáš problémy s motiváciou? Máš pocit že si sama? Že sa už nemáš o čo oprieť?

Kontr0lor

Ahoj, v prvom rade treba popracovať na sebavedomí, lebo to je základom všetkého :) Musíš zmeniť myslenie, zmeniť negatívne myšlienky na pozitívne a to ti prinesie aj pozitívne veci v živote :) Bude to chcieť opustiť komfortnú zónu ale keď to dokážeš bude to stáť za to. Si mladá všetko máš pred sebou ale musíš na tom začať pracovať tu a teraz lebo roky pôjdu a časom si to budeš vyčítať. Povedz o tom svojmu terapeutovi inak ti nebude môcť pomôcť, ak ti nedokáže pomôcť najdi si iného. Všetko toto sa dá prekonať len to chce čas a správny prístup. A nad samovraždou prestaň okamžite premýšľať, všetko prekonáš len je pre to treba niečo urobiť :) Prečítaj si: ulozto.cz