Tehotenstvo

Lollollol

Niekto tu zjavne "pozna" muzske telo a sex ako taky. Pochybujem, ze nejaky muz pocas sexu citi vytekanie "kvapiek lasky" a este viac pochybujem, ze by nejaky muz prerusoval takymto stylom sex aby nechal vytiect "kvapky lasky" na brucho alebo co :-D

Vtip6789

Dúfam že si tu niekto robí iba srandu a ak je to skutočnosť tak dúfam že si aspoň pekná keď nie inteligentná.

smolinkaa22

sa kukni na seba ty p.. a potom nieco hovor.. ty si sem napisala uplnu chujovinu a cakas ze ta zato pochvalime ? ak nechces aby sme sa tu zabanovali tak sa chovaj slusne.. len jedno ti zelam aby ten tvoj konecne pochopil koho ma pri sebe a kopol ta do riti.. uzasne ti bude s deckom na krku samej.. a mozno , ak sa stane ten zazrak co tolko cakas , tak aj s dvoma :D nic ine by ti nebolo treba aby si sa konecne prebrala.. !

smolinkaa22

este jeden dotaz.. ak sa laskavo nemame starat, tak nabuduce sa nepytaj hluposti :D akosi si pozabudla, ze ty si sa pytala na nazor nas diskutujucich, a nie my teba :D jdu blejt velebnosti.. takito ludia ako ty by naozaj ziadne deti radsej ani nemali mat.. ako mozes na taketo nieco vobec ocakavat normalne odpovede bez vysmechu ? toto je nonsens.. neuveritelne co tu chodi vokol nas..

smolinkaa22

no takto moja zlata.. ty ma stadeto urcite vyhadzovat nebudes.. kedze toto je verejne forum, kde sa moze slobodne vyjadrit ktokolvek len chce.. nato si prilis mala pani, aby si hocikoho stadeto vyhadzovala.. lahko sa ti rozkazuje cudzim ludom anonymne co ? sa cudujes, ze sa ti ludia smeju ? ved sa zamysli ake hluposti sa tu pytas :D ze experiment :D urcite toto je hodne nobelovej ceny normalne :D A mohlo by to byt vyhlasene za vtip storocia to si pis :D ked si chcela dieta mala si to riesit uplne inak nez sama si "to" tam pchat .. sa cudujem tvojmu chlapovi ze vobec jedno dieta s tebou uz ma ked nemas rozum.. tymto si to dostatocne prejavila ze normalne racio okolo teba ani nepreslo.. fakt nechapem do akych hovien tento svet ozaj speje.. si zapamataj ze za hlupe otazky sa da utrzit jedine vysmech alebo hlupe odpovede..