Mozem zostat tehotna,ak sa mi priateľ urobil na brucho a ja som to všetko s prstami napchala do vaginy?Mam práve ovulaciu.
Tehotenstvo
Smolinkaa22,neviem este ci som alebo neni.Ale nestaraj sa láskavo,to je moja vec.
preboha.. ty si normalna ? ked chces mat dieta tak sa porad s partnerom ci manzelom ci co ti je vlastne a mohol to nechat rovno v tebe.. a mozno by ste aj na prvyraz boli uspesni.. a nie ty kks sama si to tam pchat.. :D :D neviem ci mam plakat alebo sa mam na tom smiat aki su niektori ludia blbi a vysinuti.. :D a si inak tehotna ci ako ? mame ti blahozelat, ze neuschli ? :D
No ako vidiet, po svete chodi naozaj vselico ...
nestačím sa diviť čo chodí po svete....
Ako vies ze neuschlo? :D ty patris na psychiatriu!
Ja uz jedno dieťa s nim mam normálnou cestou,toto len som tak skusila.Aj tak planujeme este ďalšie.
A ty si pripecena? Na co si to tam davala? Aby si si spravila decko ci co?
Netehotna nestaraj sa do toho ta nic nie je.
ja len dúfam že ti na toto priateľ dôjde aby vedel čo za hus ma pri sebe, dieta ma byt spoločne rozhodnutie oboch a nie prostriedok ako chlapa dotlačit k sobasu alebo ako z neho vymaniť peniaze, naozaj si myslíš že si budeš materstvo takýmto podvodom užívať? keď pri tebe chlap nechce byt a nechce mat s tebou dieta tak ti ani to nevinne dieta nepomôže, nedonútis ho aby pri tebe sedel a spravíš len ďalšie dieta nešťastným z neúplnej rodiny
Jezzwhy nestaraj sa do toho,to je moja vec.