Silná depresia, potrebujem niekoho s kym sa o tom porozprávam
Nazdar, už asi 2-3 roky trpim depresiou ale najhoršie to je posledny polrok až rok. Uz 7 mesiacov beriem antidepresiva no necitim ziadnu zmenu a žiadny pokrok, cítim sa strašne osamelý a potrebujem niekoho komu by som sa mohol vyrozprávať pretože v sebe všetko len dusím a nemám o mojich problémoch komu povedať. Ak by ste niekto poznal aspoň nejaké dobré fórum na toto alebo nejakú stránku ktorá je na toto robená, bol by som rád, ďakujem.
Depresia
Orprava: Minulý týždeň, nie dnes.
Ja teraz mam Serlift a Anafranil.Rok som brala aj Brintelix len ma utlmoval a Alventa je humus,take návaly tepla som z nrj mala a tiez som bola iba útlmena.Tir lieky maju velmi vela nežiaducich účinkov ktore su horsis koľkokrát nez ta depresia.Aj preto teraz vysadzam Anafranil pretozs velmi znizuje krvny tlak a zvysuje pulz
Faith Healer - Berieš Brintellix ? Mne ho dnes predpísala minulý týždeň predpísal psychiater. Trochu mi je z neho nevoľno (asi preto, že ho beriem nalačno). Zaberá či nie ?
Príspevky od tohto používateľa boli zablokované, na základe opakovaného porušovania pravidiel diskusie.
Beriem antidepresiva tiez.Ale mienim ich vysadit.Je to svinstvo,.Na depresie to nepomoze poriadne a ma to kopec nežiaducich účinkov ktore su koľkokrát horšie nez depresia.
Ahoj som na tom uplne podobne. Mozes mi napisat email a pokecat o tom :) iwant@azet.sk
Rangar11 - Ja mám to isté, čo ty. Cítim sa sama, lebo som sama. Rodinu mám, ale žiadnych kamarátov, žiadnu spriaznenú dušu. Aj keď mám rodinu, nedokáže mi pomôcť.
Odmalička v sebe dusím veľa vecí, a preto sa mi depresia pomaly zmierňuje a nastupuje hnev a agresia. Momentálne mám v sebe toľko zlosti, že neviem, čo zo sebou.