Čakry - Rotačné energetické centrá - Fyzikálne parametre

Príspevok v téme: Čakry - Rotačné energetické centrá - Fyzikálne parametre
GOING

Človek je v podstate bioloický magnet
a vyžaruje okrem iného do okolia vlastné elektrické a magnetické pole, inak by nefungovalo EKG, EEG a iné diagnostiky.

Čakry = rotačné energetické centrá(REC)
(viď video link ako fungujú:
www.youtube.com

sú súčasťou bioinformačného systému každého človeka a sú potrebné pre zdravé fungovanie organizmu.

Parametre REC:
veľkosť
tvar
rýchlosť rotácie
smer rotácie
kolmosť
farbu
hustotu mag, poľa
a iné.

Pokiaľ čakry nie sú v ronvováhe, organizmus je v disharmónii a vzniká choroba.

Prípady:
Epileptici, májú vyhasnutý alebo slabý
7-mi rotačný energetický bod, čo sa prejavuje na ich psychike, a je potrebné ho naštartovať lebo svojou nefukčnosťou zaťažuje iné REC a orgány.

Po úraze hlavy napríklad po náraze do AIRBAGU bez použitia(súčinnosti bezp. pásov), došlo k nefunkčnosti 6-tej čakry a následne po dvoch rokoch k epilepsii.

Po vyoperovaní žlčnika, zoslabli prirodzene parametre 3-ho REC.

Pri poruche štítnej žľazy sa nastavuje 5-ka REC.

Napr. po cievnej mozgovej príhode tiež oslabla 7-ka.

Príčiny disharmónie čakier može spobiť okrem vnútorného prostredia (orgnizmu) aj vonkajšie prostredie (prežité negatívne emócie a pod.).

GOING

Ďakujem Ti za otázky.

Vidím farebne vonkajšie a vnútorné magnetické pole človeka
teda aj rotačné energetické centrá. Inak by som poznatky nemal.
Vidím ich na bezhraničnú vzdialenosť, bezbariérovo s prekonaním priestoru a času. Robím s tým každý deň. Viem upraviť bioinformačné parametre človeka (akoby silou mysle).
Ide o mimozmyslové vnímanie mimo 5 receprotových zmyslov
(výskumi pokusmi potvrdili existenciu).
Na 100% to definuje vedná disciplína Parapsychológia
(kniha Vedecký úvod do parapsychológie).
Ide o NEOBVYKLÉ schopnoti človeka (ktoré sa dajú rozvinúť)
pre niekoho môžu byť až podozrivé.

Popieranie existencie mimozmyslového vnímania sa podľa Prof. Rýzla môže pokladať za nevedecké.

autor príspevku
lek. inžinier,parapsychológ,
hypnoterapeut, psychotronik

Meridian

Načo to sem dávaš?Len sa vystavuješ narážkam ,urážkam,výsmechu,nepochopeniu .prosím odpovedz mi naozaj ma to zaujíma.

ped

Going a ty vidíš čakry? Aj keď o tom hovoríš a poznáš celú teóriu, tak aj tak tie energetické centrá nevidíš. Na to človek potrebuje najskôr ultra-osvietenie:-)

GOING

Treba nosiť v zimnom období na podošve pančuchy pre zlepšenie adhézie/priľnavosti pri neschodných chodníkoch.
Aj ja som padol v zime na zadok a okrem narazenej kotrčí a prvej čakry som si z toho zobral ponaučenie nie len "materiálne"
ale aj duchovné - psychické.

Česť práci !

Defcon

Som sa v zime poklzol a chytil som 2 otackovu čakru spiralovito klesajucu na zem. Kedze cakra po dopade na zem uz nefungovala, tak ma zacalo boliet koleno. A ja som si myslel, ze ma to koleno bolelo kvoli padu na zem.....