Zaujima ma, prioritne od vas muzov, kedy si poviete ze zena je vyslovene zla v posteli? Priklad, 10 rokov boli spolu, rozidu sa, lebo chlap si nasiel druhu (nemaju deti). A on neskor povedal, ze ta jeho bola absolutne zla v posteli. Ako 10 rokov mu to nevadilo? Co si pod tym predstavujete, ze je niekto neschopny v posteli? Ja napr. to, ze lezala ako doska a nic nerobila, comu ale neverim, kedze bola do neho velmi zalubena. Zo svojho uhla pohladu si to neviem predstavit, ze ked raz nejakeho chlapa lubim, ved to samo ma nuti prejavovat vasen. Cize urcite aj ona nesedela a necakala v tej posteli, co sa bude diat. A keby to tak aj bolo, tak 10 rokov by spolu urcite nevydrzali.
Takze co povazuje za zleho sexualneho partnera? Ja teda nemam moc skusenosti a mam len dobre ehm, cize ja si pod tym predstavujem max to, ze bud ma chlap problem s erekciou, s rozmermi a u zeny povedzme to, ze je frigidna, nechce sa jej do toho, alebo ju chlap nepritahuje, tak to odtrpi a lezi ako matrac. Ked ale dvaja normalne spolu funguju zopar rokov, tak co mu mohlo vadit?