sex - muzi, kedy si poviete, ze zena je vyslovene zla v posteli ?

Príspevok v téme: sex - muzi, kedy si poviete, ze zena je vyslovene zla v posteli ?
in blossom

Zaujima ma, prioritne od vas muzov, kedy si poviete ze zena je vyslovene zla v posteli? Priklad, 10 rokov boli spolu, rozidu sa, lebo chlap si nasiel druhu (nemaju deti). A on neskor povedal, ze ta jeho bola absolutne zla v posteli. Ako 10 rokov mu to nevadilo? Co si pod tym predstavujete, ze je niekto neschopny v posteli? Ja napr. to, ze lezala ako doska a nic nerobila, comu ale neverim, kedze bola do neho velmi zalubena. Zo svojho uhla pohladu si to neviem predstavit, ze ked raz nejakeho chlapa lubim, ved to samo ma nuti prejavovat vasen. Cize urcite aj ona nesedela a necakala v tej posteli, co sa bude diat. A keby to tak aj bolo, tak 10 rokov by spolu urcite nevydrzali.

Takze co povazuje za zleho sexualneho partnera? Ja teda nemam moc skusenosti a mam len dobre ehm, cize ja si pod tym predstavujem max to, ze bud ma chlap problem s erekciou, s rozmermi a u zeny povedzme to, ze je frigidna, nechce sa jej do toho, alebo ju chlap nepritahuje, tak to odtrpi a lezi ako matrac. Ked ale dvaja normalne spolu funguju zopar rokov, tak co mu mohlo vadit?

Aliss

Zakladatelka, cudovala by si sa, kolko ludi ostava v nefungujucich vztahoch. A vela raz je v tychto vztahoch kamen urazu prave sex. Ale ostavaju spolu. Mozo clovek ako ty, alebo ja to nepochopime, ale oni maju svoje dovody. Poznam jeden realny pripad, moja kamoska nelubi sex so svojim partnerom. Ked uz k tomu raz za niekolko mesiacov pride, tak je to fajn podla nej, ale nikdy sama od seba nezacala ziaden sex a vela ho aj odmieta. Su spolu 8 rokov a rozist sa nechcu, aj ked teda on kvoli tomu trpi riadne. A dovod? Z jej strany je to asi laska a nechce sa jej hladat druheho. Jeho dovod, vraj sa to mozno casom zlepsi...Dalsi ostavaju vo vztahu s mizernym sexom, lebo maju deti, lebo maju dom, lebo co by si pomyslela rodina, lebo sa im nechce skusat novy vztah, lebo rozvod je drahy atd atd atd. Takze ano, niekto moze niekoho oznacit po 10 rokoch za neschopneho v posteli, lebo s velkou pravdepodobnostou ten clovek cusal a cakal na zazrak. A ked ten zazrak neprisiel, zrazu priznal, ze ho to s danym clovekom nebavi :)

akozacat

Nie sú zlé ženy v posteli, sú proste také ktorê nebaví sex, alebo sú pri ňom hanblivé. Pri niektorom chlapovi sa žena vie odviazať, pred druhým má zábrany. Iná zas vyzerá ako sexbomba, dračica, čo muž chápe ako prísľub dobrého sexu a ona môže byť zrovna z tých hore uvedených. Každému sadne niečo iné. Čo jednêmu vadí, druhému môže plne vyhovovať, atď.

Doxik

Alkaaa, teba som ocividne nemyslel tou mojou znamostou :D Ved nie je zle, ak vam zenam nejaka poloha nie je prijemna. To je v pohode. Ale aby hoc aka poloha bola neprijemna, je uz na zamyslenie

Doxik

Nemal som vela zien, ale nudu som raz zazil. Baba sa hanbila vyzliect ak nebola tma, len lezala a nedaj boh aby som od nej chcel polohu "ona hore". Pripadala si zvratena, nevedela sa hybat. Nebavilo ju to ani samu, nie to este so mnou. Ako muz nepotrebujem expermentovanie, 45 roznych poloh, nejake neustale ozivovanie, trojku, stvorku a neviem co este od zeny. Staci mi jej zivocisnost a chtic mat sex. Staci mi, ze to chce niekedy skor ako ja a navnadi ma. Zena, ktorej nevadi svetlo pri milovani, vacsie brusko po porode, jednoducho zena, co si je vedoma ze je pre mna bohyna aj bez dokonalej casopisovej postavy. Zena, co si to uziva a podla toho sa sprava.

Objavroka

Si objavila ameriku pomocnica :DD
Vela zien je takych, ze im chuti sex, ale kolko je takych muzov, ze ich dokazu uspokojit?
Preco sa nik neopyta zien, kedy je muz zly v posteli?

pomocnica

Nie som muž, ale myslím, že niektorí by súhlasili s tým, čím sa aj ja riadim: Žena má byť v spoločnosti anjelik a v posteli diablik. ;-)

zahon

Podla mna je zena zla v posteli ked pri sexe cita knihu, alebo telefonuje s kamaratkou, robi si mejkap, alebo pije kavu.

Defcon

Michael1, cista pravda, zena by mala byt v sexe tak trochu blazniva, to samozrejme plati aj na chlapa. Ako sa hovori: SLUSNE SPRAVANIE PATRI DO SPOLOCNOSTI A KU STOLU....

michae l1

No v tej druhej našiel niečo čo v tej prvej to nebolo preto sa takto vyjadril Vo všeobecnosti žena by mala by tak trochu bláznivá.
Ak nie je, tak je s ňou tak" trochu" nuda.Nie každý má to šťastie takú to ženu mať.Ale mal by si uvedomiť, že ta jeho má zase iné priority čo tá druhá to nemá. Každý máme nejakú chybu a s ňou sa musíme naučiť žiť,- teda stým partnerom myslím.