sex - muzi, kedy si poviete, ze zena je vyslovene zla v posteli ?

Príspevok v téme: sex - muzi, kedy si poviete, ze zena je vyslovene zla v posteli ?
in blossom

Zaujima ma, prioritne od vas muzov, kedy si poviete ze zena je vyslovene zla v posteli? Priklad, 10 rokov boli spolu, rozidu sa, lebo chlap si nasiel druhu (nemaju deti). A on neskor povedal, ze ta jeho bola absolutne zla v posteli. Ako 10 rokov mu to nevadilo? Co si pod tym predstavujete, ze je niekto neschopny v posteli? Ja napr. to, ze lezala ako doska a nic nerobila, comu ale neverim, kedze bola do neho velmi zalubena. Zo svojho uhla pohladu si to neviem predstavit, ze ked raz nejakeho chlapa lubim, ved to samo ma nuti prejavovat vasen. Cize urcite aj ona nesedela a necakala v tej posteli, co sa bude diat. A keby to tak aj bolo, tak 10 rokov by spolu urcite nevydrzali.

Takze co povazuje za zleho sexualneho partnera? Ja teda nemam moc skusenosti a mam len dobre ehm, cize ja si pod tym predstavujem max to, ze bud ma chlap problem s erekciou, s rozmermi a u zeny povedzme to, ze je frigidna, nechce sa jej do toho, alebo ju chlap nepritahuje, tak to odtrpi a lezi ako matrac. Ked ale dvaja normalne spolu funguju zopar rokov, tak co mu mohlo vadit?

Pako567

Zla zena v posteli? Hanbi sa, lezi ako drevo a caka, kym sa chlap urobi - ziadna vlastna aktivita, bez svetla, bez vzdychov a na konci sa hned ide ocistit od spermii...

Alkaaa

je to divné podľa mňa, asi ju chcel len ponížiť :) ak by bola taká neuveriteľne zlá tak by s ňou 10 rokov nebol alebo by to riešil, ale pre chlapa je alfou omegou krása, aspoň tí moji mi tvrdili keď som sa spýtala po čom by túžili, tak oni, že sú šťastní aké mám telo a tvár...tak som sa nikdy moc nedozvedela :/ ale zas veľa chlapov som nemala, tak objektívne neviem :-)

ešte mi napadlo ono to nie je ani moc o praktikách a experimentovaní, ale skôr o tej chémii a entuziazme...ak partner vidí, že po ňom túžiš atď. to je sexy, nie, že nejakú novú polohu alebo praktiku skúšate, všetko sa časom omrzí, ale to, že si sedíte je iná vec.

in blossom

netyka sa to mna, tak nemozes vediet aky som typ. ja viem praveze vyvinut dost aktivity co sa toho tyka, nie ze by som bola domina, ale viem si to aj podla seba zariadit, necakam co vymysli partner, proste ked mam na to/neho chut, tak normalne idem na to :D

skor som myslela, ked niekto oznaci svojho partnera po 10 rokoch ako absolutne neschopneho v posteli, co tym naozaj myslel? asi mu to az tak vadit dovtedy nemohlo. alebo ta nova mu dovolila aj veci, ktore mu povodna nechcela? myslim teraz fakt nechutne praktiky. zaujimave, ako sa ludia casom vyfarbia. alebo si to len sam pred sebou ospravedlnuje, ze si nasiel proste inu, ale tuto vetu jej fakt nemal povedat, ved jej sebavedomie tym riadne utrpelo. a to sa javil ako dobry muz, tolko rokov.

GOING

Z racionálneho hmotného hľadiska máš úplnu pravdu.
Každá minúta v živote je iná a partner mohol zmeniť priority lebo možno vyskúšal niečo iné - fyzické z vyššou aktivitou u partnerky.
Niekomo môžu vyhovovať také typi ako si Ty, napr.pri vodcoch v sexe
by nezniesli sexuálne silnejšiu partnerku.
Tvoja pretvárka vo vzťahu ktorý opisuješ by nemala zmysel.
Lenže vo vzťahu existuje ešte šírenie psychickej energie, tzv. chémia,
ktorá sa nedá merať.