Prichytená pri masturbácii

Príspevok v téme: Prichytená pri masturbácii
Neviemcorobit

Dobry den. Vcera vecer som prichytila svoju dceru, ako masturbuje. Samozrejme,dostala facku. Ma len 13 rokov. Kam toto ludstvo speje. Vsak je to este len decko! Dnesne deti v jej veku maju babatka a ak to ona potiahne tiez, mozno zo mna bude zajtra babka nedajbohu.
Co mam robit? Ako je mozne,ze uz v jej veku vie o sexe viac ako ja? Ja v 13 som sa hrala s barbienami a nikdy, veru nikdy by ma nenapadlo masturbovat...... Nevedela by som ani co to je. Preboha

Laquesabe

Pevne dufam ze je to fake a ze na svete neexistuju take tupe matky a ak ano dufam ze sa z tychto komentarov poucia.
P.S. Prosim Vas nerobte si deti ked neviete co je uplne prirodzene v dospievani dietata a netusite nic o vychove. Ďakujem.

Bobi083

Lukas2121 si totalny k...t chlapce ver mi to... Bud mas nejake postihnutie potom sa ti ospravedlnujem fakt prepac ale ak nie tak plati hore napisane. Ak budes mat vobec niekedy deti svojim puritanizmom sposobis za na danu temu sa s tebou vobec nebudu bavit a zit budu aj tak inac... najvacsia sranda ze si honis aj ty, poznal som takych pokrytcov moralnych

Bobi083

Ako pisu niektory -zlyhala si. Ja som uz daavno dospely a toto som objavil mozno v 6-7 rokoch, potom pauza a pak v puberte az dodnes, 2x som spal s babou mam uz po 30tke. Tiez som bol niekedy moc nabozensky obvinoval som sa z toho chodil na spoved az sa mi to pokrytectvo zhnusilo a spovede su u mna formalita 2x do roka, som uplne vyrovnany s masturbaciou a sex. Zalezitostami. Tvoje dievca je mlade pekne s nou pohovor, mozno aj ty si to robila len sa hanbis, ver mi je to nezmyselny blok, precitaj si nieco aj o tantre. Nepokaz krasny vyvoj mladej baby. Budes rada... Krestanstvo ma mnoho dobrych zasad . Ale sex toto nie je vobec krestanska parketa... Len tlakom doby budu ustupovat...Mozno... Prirodzeny zakon vsak musime mat sami v sebe a je to tak dobre nenechat sa ovplyvnovat

hupiduou

Tak to ste si to veľmi pokazila s tou fackou. Mozete si byt istá že v tom bude pokračovať ale poza vás chrbát a nikdy sa vám už nezveri, nespýta- a presne nevedomosť a dezinformacie ohladom sexu koncia katastrofou - či už v podobe nezelaneho tehotenstva alebo chlamýdiami. To skôr vy ste matka sto rokov za opicami, namiesto toho aby ste taketo veci prestali tajiť a karhat ju, ste ju mala poučiť o možných rizikach a zodpovednosti. Čo si myslite že ste to teraz vyriešila? Práveže naopak, bude ju to lákať ešte viac. Kebyže jej to pokojne všetko vysvetlite prestalo by to byt take zaujímavé a dala by si väčší pozor do budúcna.

Bnb

S tou fackou si to teda prehnala. V buducnosti kvoli tomu moze mat problemy pri sexe, kedze v podvedomi sa jej bude sexualna aktivita spajat s niecim co je nespravne.
Ty ju vidis ako dieta, nie je ani dospela ale dieta uz rozhodne nie je.
Mozno ty si taka bola ale tvoje dcera nie je ty a ani nikto iny, ona je vynimocna osobnost. Poviem ti, masturbuju uz aj niektore deti v plienkach a vedia co robia? Nie.

Lukas 2121

Je mi z vas do placu. Hnus. Co na tom sexe vidite? Mam 24 rokov a som este panic. Mam ine hodnoty a ludia ako vy su zatrateni. Myslite len na svoj pozitok ste zli!!!

SteFanatici

Lukas a ini fanaticki krestania su presne dovodom preco nemam rada krestanov a chodim od nich na mile daleko. Ked som mala 18 a prestala som konecne chodit do kostola a jedna tetka z dediny ma videla a nazvala komunistom a ze pojdem do pekla. Je mi z vas z niektorych zle.

Snailovnik

Tak to si inac prehnala. Ja som si lestil klobasku asi od 11tich rokov, Len ako priklad. Navyse nevidim natom nic zle. Lepsie ked si masti muslicku nez keby jej v tom mal pomahat nejaky 13 rocny spoluziak si myslim. Je to vec co patri k zivotu. predpokladam ze si sa s nou o veciach tohto typu nikdy nerozpravala, lebo je furt vnimas ako decko asi. Tiez ocakavam ze raz moje dieta bude natom podobne, preto uz teraz viem ze na dvere budem vzdy klopat nez vojdem a tiez sa pozhovarame o bezpecnom sexe este v skorsom veku nez je tvoja dcera. Nech mi nedojde domov tehotna v strnastich. Je to smutne vidiet ako rodicia si myslia ze budu svoje decka navzdy kontrolovat a hovorit im co mozu a co nie. Ty si ju sice priniesla na svet ale jej zivot ti nepatri. Dcera je urcite dospelejsia(minimalne sa tak citi) nez ju vnimas Ty. Tak prosimta nepanikar nad beznymi vecami