Prichytená pri masturbácii

Príspevok v téme: Prichytená pri masturbácii
Neviemcorobit

Dobry den. Vcera vecer som prichytila svoju dceru, ako masturbuje. Samozrejme,dostala facku. Ma len 13 rokov. Kam toto ludstvo speje. Vsak je to este len decko! Dnesne deti v jej veku maju babatka a ak to ona potiahne tiez, mozno zo mna bude zajtra babka nedajbohu.
Co mam robit? Ako je mozne,ze uz v jej veku vie o sexe viac ako ja? Ja v 13 som sa hrala s barbienami a nikdy, veru nikdy by ma nenapadlo masturbovat...... Nevedela by som ani co to je. Preboha

Lukas 2121

Nerobim si to! Je to hriech. Ludia maju pouzivat pohlavne organy len na rozmnozovanie a aj to len pokial su cirkevne zosobaseni. Tu zlyhala vychova ako matky tak aj pedagoga na hodinach nabozenstva.

Lukas 2121

Ja by som vyfliaskal jak psa!! Je to proti bozim prikazaniam!! Soplana! Dufam ze si s nou bola aj na spovedi. To je uz neskutocne co si ti sopliaci dovoluju. Fuj!! Zaludok sa mi obratil!!

NaRovinu

Ako 13 ročná si sa hrala s barbinami ? Zaujímavé. Nepripadá ti, že si na ne bola už trochu stará ?

Inak, ja som sa hrala s autíčkami môjho brata. Nemala som žiadne bábiky. Thank God.

RomcaPomocnica

určite jej facku nedať neni to vporiadku a tvoja dcéra je v puberte a skúša nové veci a tak isto aj masturbáciu je to úplne bežné tak iba sa s nou porozprávať alebo to vôbec neriešiť je to béžné u dievčat

ZakazDeti

Ach dufam ze toto je fake tema.
Ja som zacala masturbovat v 10-11 rokoch dnew mam 20 a nikdy som nemala sex.
Je mi luto tvojeh dcery ale ovela viacej mi je luto teba. Zrejme nevies nic o vychove a porozumeni. Snad sa tvoja dcera pouci a bude masturbovat niekde kde ju neuvidis.

debilnekecy

tú facku by si potrebovala ty! Ked si neznalá tak si naštuduj na internete o sexe, masturbacii....je to normálne, zdravé...
a je lepsie ked si to urobi sama ako niekde šudiť vonku...

V prvom rade zájdi za ňou a ospravedln sa jej, lebo taketo matere sposobuju ze v buducnosti su z tych deti trosky, zakomplexovane, v strese, v uzkosti...
Povedz jej ze nic zle neurobila len ta prekvapilo ze uz je taka velká...
a pouč ju pekne s kludom o druhoch antikoncepcie, že na chlapcov má ešte čas, aby si neznicila zivot, ze najkrajsie je to zazit s niekym koho bude lubiť... atd-.-

Gaba6

Byť tebou tak uberiem z tempa raketovej matky. Masturbácia je prirodzená vec a určite si nemala svojej dcére za to vlepiť facku. Mala si to nechať tak. Môžeš byť rada, že dievča funguje tak ako má a radšej sama sebe ako niekto druhý. Môžem ťa ubezpečiť že všetky baby v jej veku sa hladajú a skúšajú. Začala som tiež v tom veku a nestala sa zo mňa šľapka a ani som neotehotnela. Dokonca mám 19 a ešte som pohlavný styk nemala. Jedine si si u nej takto poorala dôveru, tak byť tebou sa jej ospravedlním a vysvetlím jej ako sa veci majú. Že 13 je skoro na pohlavný styk a ak by sa len pre niečo pokúsila, tak nech sa s tebou poradí. Lepšie nech to robí s tvojím vedomím oboznámená ako keby ti to z trucu a možno nepoučená robila za chrbtom.Prosím neber to ako kritiku ale ako radu. Skúš sa vžiť do jej kože, lebo predsa len to je chúlostivá téma. Teraz si hovoríš že čo môže vedieť o výhove dieťaťa 19 ročná baba ale vcítila som sa do jej kože. Občas rodičia zabúdajú, že aj oni boli mladí.

ivobrick

Si sprosta ako bakanca. Za prve zato, ze si jej dala facku. Za druhe, skus si zistit od kolkych rokov zeny masturbuju. Za tretie - nepoviem ti to lebo jej to este nahodou zakazes.

Vies ty vlastne preco to robi? Prave preto aby si nebola zajtra babkou. To som ale genius ze? podla mna ani nie. Nechapem tvoju logiku.
Teraz sa jej mozes ist ospravedlnit.

Najčítanejšie články