Chudnutie,drepy,vypady????

Príspevok v téme: Chudnutie,drepy,vypady????
Lelelela

Čaute.
Potrebujem zhodiť cca 1-2 kg a z nôh 1-2 cm. Viem,že sa nedá zhodiť z jednej časti,ale je to taká problémová partia.
Jedni vravia,že drepy (bez činiek a záťaže!!) sú veľmi účinné na stehná, zmenšia vnútornú stranu, zaobľujú zadok a spodné bruško zmenšia. Iní tvrdia opak.
Výpady. Znovu,jedni vravia, že zmenšia stehná a pod (opäť bez záťaže!!) a iní tvrdia opak.
Tak sa chcem spýtať niekoho, čo sa tomu rozumie, aby mi povedal,ako to naozaj je.

Dokážeme aj s priateľkami schudnúť do mesiaca 1-2 kg a 1-2 cm (?) ak (?) :

-nebudeme jesť žiadne sladkosti
-budeme jesť malé porcie
-budeme jesť len do 17-stej
-budeme cvičiť každý večer drepy,výpady, nožnice v ľahu, unožovanie v ľahu, brušáky a x skracovačky
-budeme piť len vodu
-budeme sa snažiť chodiť častejšie von cez víkendy (cez týždeň sme v práci a je ťažké sa niekam dostať)

Pomohli by to zmenšiť obvod našich nožičiek??? :) ďakujem za každú odpoveď. Budem rada,ak mi poradíte aj iné cviky a poviete mi dačo k tomu, či schudneme atď...

Trolli

Ahoj, nie som odborník, ale už dosť dlho cvičím, tak budem rozprávať na základe vlastných skúseností.

Drepy a výpady určite so záťažou. Minimálne u mňa neboli vidieť žiadne zmeny, keď som drepovala ako blázon bez záťaže, radšej cvik spraviť kvalitne a menej krát! Celkovo, každý cvik robím s činkami, zvyšuje to účinnosť cviku.

Myslím si, že 1-2 kg za mesiac je celkom reálne schudnúť, neviem ale, akú máte výšku a z akej váhy idete.

Nejedenie sladkostí je určite prospešné, malé porcie sú blbosť, ak telo nebude dostavať to, čo potrebuje, bude si ukladať zásoby, odporúčam stiahnuť kalorické tabuľky, aby si mala prehľad čo a koľko toho musíš zjesť. Jesť po 17-tej - toto keď vidím, tak ma ide poraziť. Toto bolo už toľko krát preberané. že sa čudujem, že tomu niekto verí. Nejesť dve hodiny pred spaním, to áno.. ale po 17-tej? Zbytočne telo trápiš a ukladá si zásoby. Necvičila by som uplne každy den, pre telo je dôležitý aj oddych na regeneraciu, netreba ho podcenovať, lebo vysledky sa nedostavia. Pekne rozložiť na dni , kedy sa bude cvičiť kardio (napr 3x do týždňa beh, korčule, švihadlo..) a kedy sa bude posilovať. Pitie vody je super, to určite schvalujem. Akýkoľvek pohyb je super.

Ak vám ide o kvalitné cvičenie, ktoré zaberá málo času, odporúčam 30 dennú výzvu s Jullian Michaels , za mesiac vidí výsledky skoro každý, pekne spevníš, kde treba a schudneš to, čo je nazvyš.. ale necvičiť uplne každy den. To mam overene a aj vela žien okolo mňa.