Mám pod obočím znamienko, ktoré mi tam veľmi prekáža. Chcela som si ho dať vybrať chirurgicky, ale bojím sa, že mi tam zostane škaredá jazva a celkovo nemusím lekárov.. čítala som, že sa dá znamienko odstrániť doma prikladaním cesnaku, máte s tým skúsenosti?
Odstránenie znamienka doma
balon, ani nad tym neuvazuj!!! Tak Ty sa bojis hlupej minijazvicky z chirurgie/laseroveho osetrenia, ale tej infekcie a megajazvy z babrania sa s tym doma sa nebojis?? A ani nehovorim o vacsom nebezpecenstve - vid nizsie spominany pozdrav z onkologie. Niektorym ludom by mali tie internety zakazat. Dnes uz sa da urobit to, ze ides na kozne alebo na kliniku estetickej chirurgie, tam sa ti na to pozrie lekar, odporuci najlepsi sposob odstranenia pre tvoje konkretne znamienko, moze byt zvycajne odstranene laserom, znamienko sa posiela na histologiu a tebe na tvari zostane nic, ktore sa ti za par mesiacov zahoji, akoby tam ani predtym nebolo.
Však normálne, chyť do ruky nôž a rež. Potom pošli pozdrav z onkológie. ;)
normalny človek takuto kravinu nenapíše...
to by som si kukla ako si to chceš odstraniť doma...
Znamienko nie je iba to čo ty vidíš na povrchu kože, ide hlbšie do kože,
treba isť na kožne aby ho pozrela Dr. ktora odporuči že ano, môže sa vybrať.. a potom na chirurgiu, kde po vybrati ho pošlu na rozbor do labaku, na histologiu, či nie je zhubne, či je OK...
→ predpokladame ze doma maš aj sterilne chirurgicke naradie, šitie, aj labák vybavený... že?!
pokial si do toho nebudeš babrať , bude sa to pekne hojiť,.. ALE! leto nie je vhodne obdobie na odstranovanie znamienok,
pod tričkom áno , ak a neplanujes v lete opalovat,...
ale na tvari, kde prazi slnko nie... !
treba to odložiť na jeseň,...
..a v 21 storočí nejaka mala jazvička problem nie je, každa dobra kozmetička ktora ma pristroje v ambulancii si s tym poradí,..
Anička z dediny z vychodneho Slovenska, vek: 13 rokov
To bude asi na podobny styl ako ze sa da rakovina liecit pitim mocu. Niekto tomu veri a ti ostatni mame mozog na premyslanie