Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Králik - samec --》vytrhávanie chĺpov

Príspevok v téme: Králik - samec --》vytrhávanie chĺpov
Katkka3459

Dobrý deň, čo znamená keď si môj zakrslý králik vytrháva chlpi ? Je to samec... viem že samice si trhajú chlpy na stavanie hniezda ...takže to on asi nie :D. Je na balkóne... takže je možné že chce urýchliť riedenie srsti ? Alebo že sa nudí zo samoty ? Myslíte že kebyže tam má morča alebo druhého zajka si srsť vytrhávať nebude ?... Ajko je dosť nervák ale myslím že by si srsť začal trhať už skôr ako teraz... má 3 roky. Ďakujem ža odpoveď.

Katkka3459

Je pustený po balkóne na noc ho zatvárame do ohrádky 1m×1m×1m. Bereme ho aj dnu alebo sa s ním a s loptičkou idem pohrať na balkon. Na zúbky má minerálny kameň vidno na ňom že ho využíva ako aj na tyčinke ktorú som mu včera kúpila (tie mu dávam 1x za 14dní), dávam mu aj chlebík jój po ňom sa vie zblázniť (samozrejme sušený), má tam ešte okusávatko a papek z jablone.... inak je 1mes. a pol po kastrácii.

Bunnyyyy

ahoj ja mam tiez zakrsleho kralicka samca a tiez to robil. Ma rok a robil to hned na zaciatku este ked bol maly. Vyslovene si hryzol a vytrhaval srst v oblasti prednych labiek. Prestal s tym az vtedy ked som ho premiestnila do vacsej klietky. Dovtedy bol v malej klietke a zubami kmasal vratka od klietky. Podla mna sa citil stiesnene a bol nervozny. Od kedy je vo vacsej nerobi to. A odporucam ti ak to nie je z toho dovodu tam mozno si nema o co zuby brusit. Kup mu tu kosticku za 3€ to maju v zverimexe.