Ako schudnúť ?

zavislak

Schudnúť sa dá väčším dlhodobým výdajom energie, napríklad turistika. Treba si vytrénovať spaľovače energie - svaly, záťaž treba zvyšovať postupne každý deň, nezničiť sa hneď na začiatku. Jesť treba normálne, neprežierať sa ani nehladovať.

Emilienka222

Tak ako pisu Lubica, konkretne ich nepoznam ale ide o nizkosacharidovu dietu, uz len z logiky je jasne, ze k chudnutiu musi prist.. hlavne sa vyhnite roznym mrkovym, uhorkovym a podobnym hovadinam :P

LubicaSko

Urcite skus pozriet prodietix.sk, sama som s nimi schudla, no chce to nejaky cas.. nejdem rozpisovat siahodlhe recenzie, na internete je ich uz dost, staci hladat.

Von Kratzmar

Vravela si do konca júna tak ja dám do polovice júla (veď je to len 2 týždne rozdieľ) takže ideme na to:

Obdobie: Máj-Jún
294€ mám momentálne z toho
- 110 (bývanie)
- 100 (oprava auta)
Zostane 84€ z čoho musím vydržať do 15.6. do vtedy je 25 dní takže:

84 eur deleno 25 dní = 3,36 na deň čo nieje veľa lebo my v práci nedostávame gastrolístky ale za euro máme obed takže z tých 3,36 mínus 1€ čo je len bežný obed (polievka, druhý chod, šalát) a ostane mi 2,36 na deň z čoho si musím zabezpečiť raňajky aj večeru a čo už v dnešnej dobe kúpite za dve eurá? Maximálne tak dva rožky s treskou.

Potom ma ešte čaká splatenie 350€ dlhu.
Takže druhé obdobie: Jún-Júl

Výplata 450€ z čoho ide dole:
- 110 (bývanie)
- 25 (splátka)
- 11 (internet)
Zostane 304 eur z čoho vyplatím 200 na dlhy a zostane 104€ čo opäť vydelíme 30 dňami a zostane 3,46 na deň z čoho euro je obed takže zostane opäť len 2,46 z čoho si musím zabezpečiť raňajky aj večeru. Bohvie čo za to nekúpim.

Už budeme mať stred júla kde ešte stále zostáva dlh 150€ s tými istými mesačnými výdavkami takže z výplaty zostane okolo 300€ z toho pôjde dole druhá časť dlhu 150 a zostane opäť 150€ deleno 30 dní t.j. 5€ na deň mínus obedy tak 4€ na deň takže z toho sa veľmi nedajú kupovať žiadne maškrty.

Takže celý môj jedálniček bude porcia obeda na kantíne a potom budem už len o čistej vode a suchých rožkoch so salámou alebo treskou...

Teraz mám 105kg tak koncom júna napíšem koľko vážim.

Ovecky

Hlavne jedz. 4x denne, male porcie, vynechaj sladke a vyprazane jedla, mastne. Jedz vela bielkovin, nikdy nejedz menej ako 1000kcal denne. Lebo potom telo prechadza do setriaceho modu a extremne spomali metabolizmus. Ked potom zacnes jest normalnejsie budes priberat aj z mala. A treba cvicit, aspon 3-4x tyzdenne pol hodinku na stepperi. Chudnutie -1kg za tyzden je akurat zdrave, 4-5kg za mesiac.

Defcon

Na schudnutie je zaruceny recept takyto : vezmes vajickovo-majonezovy salat 40dkg, polozis ho na slnko na 3-5 dni a ked bude sam pochodovat, tak ho zjes.
Po navrate z nemocnice a po predpisanej diete budes mat po mesiaci dole cca 10-15 kg dole. A to bez akehokolvek hladovania, lebo pri salmonele na jedlo ani nepomyslis.

Von Kratzmar

Je to presne v tom "ale sladkostí sa neviem zdať" ani ja som sa ich nevedel vzdať ale prišla doba zhruba 2 mesiace keď sa mi auto pokazilo akurát keď som mal dosť veľké dlhy tak som proste nemal na maškrty ani žiadne zbytočnosti. Chodil som do práce hladný, jeden rožok denne na 3x a chlípkal vodu z vodovodu... Tak išli dole kilá že až! Cez 10kg som zhodil. Ale ako som sa dostal z finančných problémov tak zase pizza, langoš, hotdogy, hamburgre s colou a za necelé dva mesiace som mal naspäť tú váhu.

Ak teda nieje dostatočné sebazaprenie tak byť chudobný je jediné riešenie. Veď v takej Keni problém s obezitou nemajú. Prečo asi? Zase ma čaká jedno obdobie keď budem mať necelé euro na deň. Tak schudnem jak nikto!

Dominika11

Glyko: sladkú vodu nepijem už neviem ako dlho ale sladkostí sa nedokaždem vzdať čo sa tyka tak ani pečiva proste neviem ako si s tym pomôcť