Večerne prejedanie

matthiola

to poznam..ked som prestala fajcit, tak som nemohla prestat jest a mysliet na jedlo plus ja este bojujem aj s bulimiou :( ...tak som zacala opat fajcit, no ale to nie je stastne riesenie. Ked som mala take zachvaty zravky, tak som jedla vela zeleniny na vecer a zalievala som sa cajmi, zeleninovymi stavami vyborny je kalerab, uhorka, alebo si miesto chleba na veceru daj kopec chudej sunky a ladovy salat aj jablka som tlacila. vkuse sice nafuknute brucho ale z toho nepriberies. Skus si najst ako radili nizsie nejaku cinnost, ja neviem wellnes,sauny virivky, bazeny,fitko alebo na pocitaci nieco cojaviem skladaj pesnicky, hraj hry. Lahko sa to vravi s tym sa velmi tazko bojuje. Zacarovany kruh :( Alebo proste si povedat tak na veceru dve naberacky polievky a viac nie a vydrzat do rana

Kyblicek

Otazka je, ako si sa stravovala pocas chudnutia. Ak si dietovala, teraz je neskoro plakat nad rozliatym mliekom. Toto je normalny dosledok nespravneho chudnutia. Pri spravnom chudnuti sa ti toto nestane. Gratulujem. JoJo efekt v priamom prenose.

ped

To, čo človek najviac rieši, tak v tom zvyčajne človek narobí najviac chýb. Mala by si vedieť odpútať svoju pozornosť a riešiť aj iné veci, nielen jedenie a nejedenie, lebo si sama zamestnávaš zbytočne a príliš tých 13 percent voľného miesta na "disku".