Som ako v inej koži - čo zo životom

Príspevok v téme: Som ako v inej koži - čo zo životom
Jonny5to

Ahojte ľudia. Prosím po prečítaní príspevku mi povedzte svoj názor , ďakujem .

Neviem čo zo životom , neviem čo robiť , neviem akú prácu robiť atd. Mám 21 rokov a študoval som resp. študujem VS už dva roky ale poletim teraz z nej lebo má to nebaví . V živote možno aj mám IDEU že čo by som chcel robiť a ako to robiť ale nejde to, proste nejde to som ako ZABLOKOVANÝ a to má strašne sere. Proste ja som na seba väčšinou nasraty stále a to ma práve sere. Dajme tomu že niečo robím , dopadne to zle napr. keď sa učím na skúšku. Viem že som sa snažil že som sa učil čo bolo v mojich silách ale skúšku dodrbem a potom mám ten pocit viny že som sa snažil malo. Som asi naozaj strašne sebakriticky lebo vo všetkom čo robím sa vidím že sa malo snažím a pritom to nie je pravda ale čo z toho keď som aj tak potom nasraty na seba. Ja viem že by som nemal plackat ale som doslova UVEZNENY v sebe . Proste chcem mat za snahu výsledky a hnevá má keď známy sa vôbec nesnažia a všetko im padá do lona, tak prečo keď ja sa snažím viac ako iný a chcem to viac ako iný tak jedine čo dostávam je sebakritika , zlyhanie a potom depky.
Proste neverím že o tomto je život stále čakám na lepšie časy ale dokedy, jak zomriem bez úspechy zo životom plným snahy tak Vám tu hovorím že jak sa stretnem s bohom tak mu fakt najebem.
Prepáčte za vulgarizmy.

Preteba

Jonny5to, nie si neschopný robiť veci dobre, ale zle sa na to pozeráš. Odpovedz si sám, prečo obviňuješ Boha, keď ho o pomoc nežiadaš? Neobviňuj sa dokola zo zlyhania, ale hľadaj príčinu, prečo to nevychádza

Cliattsi

no povedal si to ciastocne aj za mna. Ibaze ja som na vysku nesuel. Pocitaj ale s tym, ze takto budes na seba nasraty cely zivot. Je to uz asi aj tvoja povaha. Ja tiez nie som rad, ze mi zivot moc nevychadza a neviem co mam robit.